Тенис звездата с най-забележителни постижения в света Роджър Федерер участва

...
Тенис звездата с най-забележителни постижения в света Роджър Федерер участва
Коментари Харесай

Роджър Федерер в спортна реклама на Mercedes-Benz

Тенис звездата с най-забележителни достижения в света Роджър Федерер взе участие в нова реклама на първокласния авто бранд Mercedes-Benz, по-точно на модела на Mercedes C-Class 2018. 

Видеото е под мотото " Никога не спирай да се усъвършенстваш " и в него се вижда още известният южноафрикански лекоатлет Акани Симбине. Кадрите са озвучени от ритмичния рап на германско-ганайския хип-хоп реализатор $erious Klein.

Формулата на рекламата е обичайната за тези на огромните спортни марки - световнизвестни спортисти са снимани на терена и по време на тренировки и мачове, до момента в който работят, стават все по-добри и печелят. 

" Това е най-спортната и най-динамична C класа на всички времена ", споделя по отношение на рекламното видео в изявление Натанаел Сиджанта - шеф световни маркетингови връзки на Mercedes-Benz. 

Кампанията е дело на немската рекламна организация Antoni Garage, с постановка на видеото от We Are L.A. - дуото, което стои зад блокбъстър спотове за спортни марки като реклама на Nike за азиатския пазар с присъединяване на корейски рапър и друга, за Converse, на име " Made by You ". Същата двойка е създател и на известното видео на артиста Фарел Уилямс " Happy ". 

Рекламата се излъчва световно, по малкия екран и в обществените мрежи в 15, 30 и 75-секундни видео версии. За малкия екран е заложена обичайна формула от 30 секунди, а в обществените мрежи филмът е в най-дългата си форма от 75, както и като четири видеоклипа, направени по 15 секунди, посочва creativity-online.com.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР