Тенис турнирът в Синсинати е на път да се превърне

...
Тенис турнирът в Синсинати е на път да се превърне
Коментари Харесай

Медведев отстрани Джокович за поредна сензация в Синсинати

Тенис шампионатът в Синсинати е на път да се трансформира в най-сензационния през този сезон. Към изненадите през 2019 година се прибави и отпадането на първенеца от предишното издание - Новак Джокович.

Световният номер 1 влезе в схемата в ролята на любимец за оценката, само че отпадна след полуфиналната среща с Данийл Медведев. Руснакът съумя да победи Ноле с 3:6, 6:3, 6:3, което е втори триумф за него над Джокович за годината и въобще в кариерата му. 23-годишният Медведев съумя да в профил сърбина и в Монте Карло през април.

Снимка: Reuters

В първия сет по нищо не личеше, че руснакът ще затрудни Ноле, само че в последна сметка той съумя да реализира ефектен поврат, да заслужи аплодисментите на публиката и да се добере до мач за купата против другия финалист - Давид Гофен.

Джокович стана първенец в Синсинати за първи път в кариерата си през 2018 година За Медведев това предстоящо е най-хубавото класиране в шампионата, който предшества Откритото състезание на Съединени американски щати. В предните си две участия той отпадаше още в първи кръг на главната скица.

Финалът в Синсинати ще бъде пети за международния номер 8 през годината. Той има единствено една победа в решителни мачове - през февруари в София.

Тенис феновете се любуват на извънредно непредвидими мачове в Синсинати. В предните срещи Андрей Рубльов в профил Роджър Федерер, Миомир Кечманович се оправи с Александър Зверев, а Йошито Нишиока победи Кей Нишикори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР