Тенис турнирът в е поставил рекорд по посещаемост в рамките

...
Тенис турнирът в е поставил рекорд по посещаемост в рамките
Коментари Харесай

Тенис турнирът в Индиън Уелс постави рекорд по посещаемост

Тенис шампионатът в е сложил връх по посещаемост в границите на един ден, оповестиха уредниците на конкуренцията от категорията " Мастърс ", която се организира в Калифорния. В събота в комплекса са участвали повече от 61 хиляди души.

Пред " Ройтерс " уредниците оповестяват, че общата посещаемост за момента е на равнищата от 2019 година, когато беше последният шампионат, неповлиян от пандемията от ковид.

През 2020 година шампионат в Калифорния нямаше, а през 2021 година той беше изместен за есента. За миналогодишната конкуренция към момента имаше рестрикции, които обаче отпаднаха за сегашния сезон.

Рекордната посещаемост в събота значително се дължи и на наличието на корта на водачите при мъжете и дамите - Карлос Алакарас и Ига Швьонтек.

" Не бихме могли да бъдем по-развълнувани да забележим по какъв начин почитателите идват в Tennis Paradise в рекорден брой до момента през тази година ", сподели Филип Доре, основен маркетинг шеф на шампионата.

" Първата седмица беше страхотна, като почитателите се любуваха на необикновен тенис, прелестно време и всички невероятни улеснения тук, в тенис градината на Индиън Уелс. "

Турнирът, който е определян като петия шлем, приключва на 19 март.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР