Тенис националът на България Александър Донски създаде изключително въздействащ филм

...
Тенис националът на България Александър Донски създаде изключително въздействащ филм
Коментари Харесай

Национал на България със силен филм за COVID-19 часове преди Григор Димитров да се зарази

Тенис националът на България Александър Донски сътвори извънредно въздействащ филм за Ковид-19, първата си победа на “Купа Дейвис " в Коста Рика и многочисленото си семейство, което от две десетилетия живее в Канада. Във видеото с дълготрайност 4 минути и 37 секунди геният декларира ясната си позиция за пандемията, която сковава освен публичния и бизнес живот, само че и тениса. Кадрите, които са доста по-смислени от десетки изявленията, са задоволително красноречиви и динамични.

Донски, който бе част от отбора на родината ни на АТР Cup в Австралия, прекара повече от 3 месеца в тренировки в Монреал и Торонто, където се приготвяше с огромния си брат Михаил.

Филмът демонстрира, че Донски има гений освен на корта, само че и като оператор, режисьор и монтажист, а видеото събира голям брой гледания в YouTube.

Пред “Блиц” националът пожела бързо излекуване на Григор Димитров, който почита освен състезател, само че и като човек.

" Желая на Григор да се възвърне от вируса и да се завърне колкото се може по-скоро на кортовете. Той е тенисист от международна класа и го е потвърдил нееднократно. Сигурен съм,че го чакат нови триумфи ", съобщи Донски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР