Тенис легендата Щефи Граф също се включва в разговорите и

...
Тенис легендата Щефи Граф също се включва в разговорите и
Коментари Харесай

Щефи Граф също помага със съвети на Григор

Тенис легендата Щефи Граф също се включва в диалозите и оказва помощ със препоръки на Григор Димитров. Това разкри 27-годишният българин пред Sportal.bg . Бившата номер 1 в света е брачна половинка на Андре Агаси, който пък от края на предходната година е треньор на Григор. Граф поддържаше Григор и от трибуните, само че няма да остане до края на шампионата.

" Всички се изслушваме изключително когато става дума за тенис. Те са просто неповторими, цялото семейство, поддръжката, която ми оказват. Щефи взе участие в процеса, оказва помощ. Когато отиваме на корта, постоянно й споделям да пристигна с нас. Имаме прелестна връзка всички дружно и това ме кара да бъда още по-щастлив ", показа Димитров пред Sportal.bg след класирането си за осминафиналите на Откритото състезание на Австралия.

Полуфиналистът в Мелбърн от 2017 година приказва и за това по какъв начин хората извън мъчно могат да схванат през какви неща минава един тенисист. " Толкова доста неща има в тениса като фактори. Много от хората не могат да го видят. Дори хора, които са в тениса. Единственият метод да ги видиш е, когато си в самия тим на тенисиста. Само тогава можеш да схванеш по какъв начин се усеща един състезател, по какъв начин би желал да играе, какви са му задачите. Само ти и тимът ти знаят тези неща ", изясни Григор.

Grigor with Steffi Graf and Andre Agassi in Las Vegas @GrigorDimitrov #USA #lasvegas #GD #grigor #dimitrov #grigordimitrov @AndreAgassi pic.twitter.com/rAIsLUjpj5
— Grigor Dimitrov BG fans (@GDimitrovBgfans) September 17, 2018
След успеха си над Томас Фабиано в третия кръг българинът още веднъж приказва за връзките си с Андре Агаси. " Най-ценното е, че ми дава времето си. За него да седи в ложата ми, да прекарва 8-10 часа дневно с мен, това към този момент е плюс. Чувствам, че узнавам толкоз доста. Той е минал през толкоз доста неща, бил е в сходни обстановки. Да работя с него е прелестно. Целият развой е хубав. Той не се тормози да каже това, което мисли. Аз правя оценка това. Винаги съм бил прям. Харесва ми, когато някой ми приказва хубави неща, само че в това време обичам градивната рецензия ", показа Димитров.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Мелбърн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР