Тенис клуб Фаворит(Пазарджик) представи официално концепцията си за популяризирането на

...
Тенис клуб Фаворит(Пазарджик) представи официално концепцията си за популяризирането на
Коментари Харесай

ТК Фаворит представи програмата си за обучение в училище

Тенис клуб Фаворит(Пазарджик) показа публично концепцията си за популяризирането на програмата " Evolve 9 " измежду децата на СУ „ Георги Бенковски ".

Тя ще започва средата на октомври, като тренировките за децата ще се организират в часовете по занималня в отделеното време за отдих, свободно време и ползи. Учениците ще бъдат обучавани по концепцията на " Evolve 9 " на кортовете на Търговска колегия Фаворит, намиращи се в двора на СУ „ Георги Бенковски ".

На родителска среща в учебното заведение за децата от първи до четвърти клас, Велиан Бакалов, координатор по програмата и треньорите от клуба Николай Стойчев и Камен Георгиев показаха на родителите на 400 деца тяхната концепция за работа по " Evolve 9 ".

Лекторите подчертаваха върху извънредно удобното въздействие на тениса върху физическото и менталното положение на децата.

Обучението ще продължи до края на образователната година, като записванията за групите към този момент започнаха и ползата е доста огромен. От клуба чакат над 150 деца да се включат в програмата.

От началото на сезона Търговска колегия Фаворит към този момент провежда няколко открити урока, за набиране на повече деца за тенис учебното заведение, като за момента общият им брой е над 70.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР