Тенис иконата Джон Макенроу за пръв път ще влезе в

...
Тенис иконата Джон Макенроу за пръв път ще влезе в
Коментари Харесай

Джон Макенроу ще бъде част от екипа от експерти на Евроспорт и през 2019 г.

 Макенроу: Бях почнал да се безпокоя за Григор
Тенис иконата Джон Макенроу за пръв път ще влезе в ролята на експертен анализатор на Евроспорт за всички шампионати от Големия шлем.

През последните 4 години „ Големият Мак “ беше неделима част от екипа от специалисти на медията, като неговите блестящи разбори приковаваха вниманието на почитателите по време на Australian Open, “Ролан Гарос “ и US Open, а през тази година американецът за пръв път ще се изяви като експертен анализатор на Евроспорт и на Уимбълдън.

Новият стадий в професионалния път на Макенроу стартира на тазгодишния Australian Open, където Евроспорт ще реализира 300 часа директно предаване от всички 16 корта в „ Мелбърн Парк “. Новостите обаче не завършват с това. Култовото шоу „ Game, Schett & Mats ”, водено от Барбара Шет и 7-кратния първенец от Големия шлем Матс Виландер, ще се обитава в чисто ново цифровизирано студио.

Джон Макенроу още веднъж няма да икономисва нищо на никого в своята графа „ Комисарят на тениса “, като неговите остроумни и леко хапливи мнения за протичащото се в Мелбърн още веднъж ще забавляват феновете на аристократичния спорт.

„ Много се веселя, че и през тази година ще работя за Евроспорт. Има толкоз доста забавни въпроси, които чакат да получат своя отговор през 2019 година Дали невероятната серия на Роджър Федерер ще продължи? Дали Александър Зверев и другите млади очаквания ще създадат крачка към величието? Ще господства ли още веднъж Новак Джокович? Титлата на „ Ролан Гарос “ към момента ли е резервирана за Рафаел Надал? Ще успее ли Серина Уилямс да завоюва заветната 24-та купа от Големия шлем? Годината се обрисува като доста забавна и по тази причина нямам самообладание още веднъж да бъда част от екипа, който разпалва пристрастеностите на почитателите на тениса из цяла Европа. Евроспорт е ужасно място за работа и в действителност се веселя, че взаимоотношенията ни ще продължат “ показа носителят на 7 трофеи от Големия шлем.

По време на Australian Open Макенроу още веднъж ще води рубриката “Tennis Legends ” дружно с другите двама „ нормални обвинени “ – Борис Бекер и Матс Виландер – където тримата велики първенци ще разискват най-актуалните събития на Откритото състезание на Австралия.

Емир Османбегович, старши вицепрезидент на отдел „ Спортно наличие и продукция “ в Евроспорт, показа „ Много сме щастливи, че Джон Макенроу още веднъж ще бъде част от нашия експертен „ дрийм тийм “ и сме доста разчувствани от обстоятелството, че неговите несравнима експертиза и непоклатимо мнение ще доближават до почитателите на Евроспорт на всеки един от шампионатите от Големия шлем през 2019 “.

„ Планираме грандиозно отразяване на Australian Open с огромно количество извънредно наличие на нашите цифрови платформи. Също по този начин ще покажем за пръв път и нашето ново студио, което ще разрешава на специалистите ни да реализират още по-интересни и разнородни разбори, като по този метод приковават въображението на европейските ни почитатели по метод, невъобразим до момента “ сподели още Османбегович.

Australian Open обичайно е един от най-очакваните и завладяващи шампионати за феновете на Евроспорт. Легендарният край сред Роджър Федерер и Рафаел Надал през 2017 година е бил следен от 20,7 млн. фенове, а след мощното показване на Симона Халеп и Каролин Вожняцки на миналогодишното издание на конкуренцията е довело до стремглаво повишение на рейтинга в Румъния (+70%) и Дания (+64%). Тазгодишният Australian Open ще се организира от 14 до 27 януари и ще бъде предаван онлайн в ефира на Евроспорт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР