Тенис иконата Джон Макенроу открива отразяването на тазгодишното издание на

...
Тенис иконата Джон Макенроу открива отразяването на тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Макенроу открива отразяването на US Open по Евроспорт с уникален клип

Тенис иконата Джон Макенроу открива отразяването на тазгодишното издание на US Open по Евроспорт с два страхотни клипа, които по едно и също време акцентират нововъведенията в излъчването и отдават респект на историята на конкуренцията.

Носителят на 7 трофеи от Големия шлем, който в популярната си кариера печели US Open цели 4 пъти, ще бъде един от основните специалисти на Евроспорт за тазгодишния шампионат, започващ на 28 август.

Първото видео ни демонстрира Макенроу, който седи на фризьорски стол в салон в родния си квартал „ Бруклин " в Ню Йорк, с вярата да придобие „ специфична " визия за US Open. След като тества няколко разнообразни прически, в последна сметка легендата се стопира на тази, с която става прочут през 70-те години, поставяйки и своята емблематична алена лента.

Продължението на клипа пък ни демонстрира Макенроу, който чака реда си в същия салон със смарт телефон в ръка, през който следи тенис мач. Негов другар го прекъсва с въпрос по какъв начин е допустимо да гледа тенис на телефона си. Макенроу му изяснява, че е допустимо да гледаш Евроспорт онлайн както по малкия екран и в интернет, по този начин и на телефон или таблет.

„ Искахме да създадем промо видео, което да демонстрира радостната страна на Ню Йорк, а няма по-подходящ човек за тази цел от Джон Макенроу. Той познава града и жителите му толкоз добре, колкото US Open и неговата история ", съобщи Антонио Руиз, вицепрезидент Маркетинг в Евроспорт. „ Създадохме две видеа с присъединяване на Джон, които са сюжетно свързани - едното показва на почитателите на тениса US Open 2017, а второто подчертава върху извънредните благоприятни условия, предлагани от Eurosport Player. Беше доста прелестно да работим с Джон и да стартираме акцията по подобен метод. "

На US Open 2017 следва конфликт на митове. Роджър Федерер и Рафаел Надал ще дойдат в Ню Йорк като любимци и имат големи шансове за триумф. При дамите Гарбине Мугуруса е решена да прибави още един трофей от Големия шлем към сбирката си, до момента в който румънката Симона Халеп преследва своята първа купа от Шлема и нанагорнище на върха в международната класация.

Евроспорт ще излъчи онлайн към 250 часа тенис от US Open, с извънредно наличие за европейските пазари (с изключение на Австрия, Чехия, Люксембург и Швейцария). Всички кортове и всички мачове от шампионата ще бъдат налични на Eurosport Player.

Освен Джон Макенроу, звездният екип от коментатори и анализатори на Евроспорт ще включва още Борис Бекер, Матс Виландер, Барбара Шет, Алекс Кореча и Кончита Мартинес.

По време на шампионата Виландер и Шет ще водят емблематичното предаване на Евроспорт „ Гейм, Шет и Матс ", показвайки най-актуалните вести, превюта и изявленията от последния за годината шампионат от Големия шлем.
Патрик Муратоглу, треньорът, който изведе Серина Уилямс до редица триумфи, още веднъж ще води рубриката „ Треньорът ". В нея почитателите на играта още веднъж ще получат неповторими разбори на тактиките на играчите, допълнени с виртуална действителност.

Евроспорт изживява извънредно вълнуваща и сполучлива година, поради рекордния рейтинг на телевизионните отразявания на тазгодишните шампионати от Големия шлем. Финалът на „ Аустрелиън Оупън " сред Роджър Федерер и Рафаел Надал доближи до 20,7 млн. консуматори в Европа и се трансформира във второто най-гледано събитие в историята на Евроспорт. През юни малкия екран разгласи годишен растеж от 18% на телевизионният рейтинг на „ Ролан Гарос ", спрямо миналогодишното издание на шампионата. Най-значимо е нарастването в Дания (+123%), Испания (+60%) и Румъния (+47%).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР