Тенис Европа награди официално Пьотр Нестеров за тенисист номер 1

...
Тенис Европа награди официално Пьотр Нестеров за тенисист номер 1
Коментари Харесай

Тенис Европа награди официално Пьотр Нестеров от Черно море-Елит за тенисист номер 1 за 2018 г.

Тенис Европа награди публично Пьотр Нестеров за тенисист номер 1 за 2018 година По време на общото заседание на Тенис Европа във Валета (Малта) беше връчена публично премията на Пьотр Нестеров за тенисист номер 1 на Европа при момчетата до 16 годишна възраст за 2018 год. Официалният документ и орден за премията „ Играч на годината “ бяха връчени на представител на Българската федерация по тенис.

През предходната година Нестеров стана първенец на осемте най-хубави на Европа до 16 година на Мастърса в Реджо Калабрия (Италия). Също по този начин Пьотр победи с купите на шампионата до 16 год. от първа категория в Сараево (Босна и Херцеговина) и в конкуренциите от второкласен в Лида (Беларус) и Панчево (Сърбия). Завършвайки като номер 1 в годишната ранглиста на Тенис Европа, Нестеров застана в сериозната компания на Новак Джокович, Григор Димитров, Гаел Монфис, Ришар Гаске, Мартина Хингис, Жустин Енен, Ива Майоли и доста други, които са завършвали годината като номер на Европа до 14 или 16 година

16-годишната Беатрис Спасова (на снимката) от Черно море Елит е вицешампионка при 18-годишните на държавния шампионат, който се организира в Пловдив.
На финала при девойките

Мирела Шкумбова (ТК „ Дема “, София) се наложи над Беатрис Спасова (ТК „ Черно море Елит „, Варна) с 6:1, 6:3. Два дни по-късно, на 2 април Беатрис навърши 17 години.
На трето място се класираха Белослава Велева (ТК „ Ника “, Бургас) и Никол Русева (ТК „ Престиж “, Велико Търново).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР