Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР

...
Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР
Коментари Харесай

Убийствата ще зачестят със спирането на европарите

Тенденцията от Нова година насам сочи усилване на престъпността. Министерство на вътрешните работи към този момент се стреми да сложи граница на очевидността на закононарушението.

Постепенно еврофондовете, които задоволяваха предприемачите, стартират да стопират, а поради това убийствата за преразпределяне на зони на въздействие ще зачестят.

Това сподели проф. доктор Николай Радулов в студиото телевизия " България он ер ", представен от dnes.dir.bg. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява и следващото нападение, този път против предприемача Юлиян Мирчев - Видрата.

Видрата бе прострелян пред блока, в който живее във Велико Търново на 16 януари, малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без заплаха за живота. Той е прочут измежду престъпния контингент в града.

Според Радулов версиите на Министерство на вътрешните работи за покушението са няколко, а при следствието на такова закононарушение служителите на реда би трябвало да стигнат даже до 20-30 и след това да стартират да ги отсяват.

Ако питате Министерство на вътрешните работи, те знаят кой е килърът, само че просто го наблюдават. Замисляли ли сте се какъв брой от известните бандити са ктитори на църкви - изключително към Благоевград? Престъпниците стартират да се замислят - " ами в случай че има Господ ", означи още професорът.
тагове убийства Видрата европари
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР