Тенденцията на сгъваемите телефони се разразява с пълна сила. Още

...
Тенденцията на сгъваемите телефони се разразява с пълна сила. Още
Коментари Харесай

Samsung вече работи върху два наследника на сгъваемия телефон Galaxy Fold

Тенденцията на сгъваемите телефони се развихря с цялостна мощ. Още преди да е утихнало цялото неспокойствие към революционния Samsung Galaxy Fold, източници на Блуумбърг потвърдиха, че корейската компания приготвя идващото потомство. А то ще се състои не от един, а от два нови смарт телефона.

Единият ще затваря на стандартния принцип „мида“, сходно на телефоните преди десетилетия (и упования Motorola Razr). Другият модел ще заимства от функционалността на устройството на Huawei – Mate X. Според неофициална информация ще можем да забележим първия телефон още тази година, най-късно началото на идната.

Междувременно Samsung към този момент предлага технологиите си на огромни компании като Apple и Гугъл, очаквайки всички да употребяват нейните гъвкави матрици. Все още не се знае обаче какво ще е търсенето на сгъваемите телефони, откакто продажбите им даже не са почнали. След като Samsung към този момент бе почнала тренда на фаблетите с появяването на Galaxy Note серията, компанията още веднъж търси метод да оглави новия софтуерен напредък, употребен в гъвкавите устройства.

В тази връзка Samsung търси способи да накара елементарния консуматор да отвърне взор от обичайните смарт телефони. Компанията обмисля опцията да предлага безвъзмездна замяна на панела на Galaxy Fold, в случай че зародят проблеми след отваряне над 10 хиляди пъти. Това несъмнено би било потребен ход, защото издръжливостта е изключително значима за хардуер, струващ съвсем 2 хиляди $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР