Тенденциите всяка година са различни - кожи, велур, животински десени.

...
Тенденциите всяка година са различни - кожи, велур, животински десени.
Коментари Харесай

Чудите се какво да облечете тази есен? Бъдете смели!


Тенденциите всяка година са разнообразни - кожи, велур, скотски десени. Какво е съвременно за есен 2018?

Чудите се за цвят? Бъдете смели!

Ултравиолетовият цвят продължава да бъде настоящ. Заложете още на нюансите на зеленото, синьото, аленото.

Можете да бъдете спокойни даже при смесването на два или повече цвята в един комплект - " old school " школата се завръща, на мода са концепциите от 80-те.



Снимка: etsy.com

Наслагване на облекла

Колкото по-навлечени сте, толкоз по-добре. Наслагването внася шеговитост в облеклото ви, като си играе с цветовете и материите по вас. Отмина времето на трендовете, които караха хората да се разсъбличат, с цел да бъдат съвременни. Сега можете да бъдете в крайник с трендовете, като в същото време да не се притеснявате, че ще замръзнете от мраз!



Снимка: goguide.bg

Относно десените...

Карета... Каретата не престават да бъдат фешън акцент и за сезон есен 2018. Животинските претекстове също намират място в трендовете - виждате сами какъв брой огромен % в магазините за облекла е напълнен от такива с скотски претекстове. 



Снимка: kapere.com

Кожа

Модата на кожата не отшумява. Пролет, лято, есен или зима - тя е комфортен и моден метод, по който да се появиш било то на кафе, на кино или на бар.



Снимка: pinterest.com

Тесните дънки се заменят от ден на ден от необятните такива.

Може да не притеснявате и да хапвате каквото и колкото ви се яде. Няма да се чудите по какъв начин ще влезнете в тесните си дънки, тъй като е все по-модерно да се носят необятните " чарлстон-и ".



Снимка: photo.rozali.com

Голямо преимущество е и това, че елементарно се комбинират с всичко. 

Не можем да минем и без аксесоари. 

Коланите постоянно внасят по-разчупен взор на външния ни тип. Независимо дали приказваме за необятни или за дребните празненство колани от кадифе или кожа. 

Освен колан, бихте могли да заложите и на шал - едноцветен, на листенца, пъстър на точки... Какъвто харесвате! Шалът ще внесе есенният сексапил, необходим на облеклото ви!



Снимка: WordPress.com
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР