Тенденциите еднозначно показват, че прекарваме все повече време онлайн. Дори

...
Тенденциите еднозначно показват, че прекарваме все повече време онлайн. Дори
Коментари Харесай

Играй и плащай онлайн по-сигурно с виртуални карти iCard

Тенденциите еднопосочно демонстрират, че прекарваме от ден на ден време онлайн. Дори игрите, гледането на филми, извършването на покупки и други заниманията, с които избираме да изпълваме свободното си време се случват с международната мрежа. В разследване на това, доста по-често се постанова да заплащаме за заниманията и обичаните си удоволствия онлайн.

Наред с всички изгоди, които ни носи технологията са и новите, по-удобни и функционални благоприятни условия за разплащане, в които можем да сме спокойни, всякога, когато предоставяме платежна информация онлайн или сме на прага да заплатим някаква услуга на уебсайт, който не ни е толкоз прочут.

Какво е решението за несъмнено заплащане в непознати уеб сайтове?

Едно такова решение, за умерено извършване на покупки в известни и незнайни уеб сайтове е новаторският iCard цифров портфейл, създаден от българска компания и служител на консуматори в цяла Европа.

iCard ви дава по този начин наречените Виртуални дебитни карти , които са от изгода, когато не сте сигурни в даден онлайн търговец и не желаете да излагате на риск главната си парична сметка.

За да започнете с iCard, няма потребност да посещавате офис и да чакате на опашка. Това може да стане от вкъщи ви, с персонална карта, през видео чата в приложението.

Това единствено по себе си е иновация, и тя е още по-приятна, когато технологията в ръцете ви влезе в деяние.

Ползите от виртуални карти за онлайн заплащания.

Интернет дава доста благоприятни условия, само че и крие доста опасности, даже за хора, които са на “ти” с технологиите.

За обстановките, в които сте си харесали предложение, само че не сте сигурни, дали би било рационално да платите онлайн, решението е заплащане с виртуални карти Visa или Mastercard.

Използвайки този вид платежен инструмент, обвързван към някоя от многото спомагателни iBAN сметки в приложението, вие в никакъв случай не излагате на риск главната си парична сметка.

За още по-голяма сигурност, можете да замразявате и размразявате всяка една виртуална карта в цифровия си портфейл, както и да им слагате обособени предели или да ги ползвате еднократно за заплащане при нови или рискови търговци.

Месечните абонаменти за Netflix и HBO, да вземем за пример, също могат да бъдат плащани с виртуални дебитни карти. Така, когато решите, че повече не желаете да плащате за онлайн телевизия, просто блокираш или изтриваш виртуалната карта и можеш да си спокоен, че няма да ти бъде събрана такса за услуги, които не си употребил.

При извършване на покупки в непозната валута, можете елементарно да създадете виртуална карта и да я закачите към валутна сметка, с цел да не се притеснявате, на какъв тъкмо обменен курс ще бъдат превалутирани средствата ви.

Над 200 места в България за зареждане в брой

Една от новостите в цифровия портфейл е опцията да захранвате сметката си с пари в брой на място на iCard банкомати или в определени партньорски обекти на бензиностанции OMV и Fast Pay



И още от скъпи благоприятни условия

Изтеглете iCard още през днешния ден, с цел да откриете всички останали благоприятни условия като безконтактни заплащания с мобилен телефон Android и мигновени и безвъзмездни прехвърляния то близки и познати в целия свят, които употребяват iCard.



С iCard цифров портфейл получавате даже безвъзмездна, безконтактна дебитна карта Visa, която ще получите по пощата. Това единствено по себе си е иновация за България, дружно с безвъзмездни и мигновени, входящи и изходящи парични преводи към хора, употребяващи iCard.

Всичко това, в това число опцията да изпращате виртуални подаръчни карти (gift cards) през приложението, да управлявате сметките си в над 10 валути, да плащате сметки и доста скоро да плащате локални налози и такси е налично без месечна такса.

Целият надзор е във ваши ръце 24/7, през мобилен телефон!

Спечели с iCard

За тези от вас, които си падат по предложения и онлайн игри - посетете “Играй и завоюва с iCard” и участвайте до 9 юли 2019.

“Айкарт” АД е българска компания за електронни пари (лиценз на Българска народна банка №4703-5081), която обслужва клиенти като вас в страни от цяла Европа.

Изтеглете iCard.com, с цел да откриете новите благоприятни условия, в това число по какъв начин да съберете всичките си карти за отстъпка - гратис - в цифровия портфейл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР