Температурите в Пловдив днес да спаднат, но времето ще остане

...
Температурите в Пловдив днес да спаднат, но времето ще остане
Коментари Харесай

Лек спад на температурите в Пловдив, но времето остава слънчево

Температурите в Пловдив през днешния ден да спаднат, само че времето ще остане слънчево. Минималната температура ще бъде 2 °C, а оптималната 17 °C. Очаква се изгревът на бъде към 07:28 часа, а залезът към 17:42. Ще има лек вятър Югозапад.
Прочетете още
Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще бъде най-вече ясно. В по-голямата част от страната ще бъде съвсем безшумно, в Североизточна България ще духа до сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, по-ниски тук-там в котловините на Западна България, в София – към 3°. Утре още веднъж ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони – сдържан вятър от запад-югозапад. Топло с оптимални температури сред 16° и 21°, в София – към 16°.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 5°.

По Черноморието ще бъде слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 17°-20°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР