Температурите ще бъдат от 21 до 27 градуса - нормални

...
Температурите ще бъдат от 21 до 27 градуса - нормални
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какви Изненади Ни Е Подготвило Времето През Следващата Седмица!

Температурите ще бъдат от 21 до 27 градуса - естествени за края на август и началото на септември стойности. Ще духа слаб вятър от югозапад- юг.

Утре основна смяна на времето няма да настъпи. Тази нощ и в ранните утринни часове е крайните западни и северозападни региони е допустимо да превали едва, като не е изключено и да прегърми. Валежите няма да бъдат основни, където ги има.

Минималните температури на следващия ден ще са от 10 до 16 градуса, а дневните от 20 до 26 градуса.

Любопитна конюнктура ще се сътвори към вторник. Тогава стациониращ, оклюзионен фронт, дружно със свързаната с него котловина, ще донеса много превалявания, само че...само на запад от България. тук-там в Западна Сърбия, Босна и Хърватско даже са вероятни проливни превалявания. Нашата страна ще остане с огромна възможност " на изсъхнало ", защото постоянен гребен на високо налкягане на изток ще блокира придвижването на дейния развой на изток.

Превалявания са вероятни във вторник, само че единствено тук-там в крайните западни и северозападни региони. В същото време, в челото на долината, към нас, със увеличаване напразно. ще се усили преносът от югозапад и температурите още веднъж ще доближат стойности от към 21 на северозапад до 27, 28 градуса тук-там северно от планините.

Топло, съвсем без превалявания, с температури, достигащи тук-там стойности, близки до 30 градуса, ни чакат и през останалата част на идната седмица.

Очаквайте в идващите дни систематизираната прогноза, настояща все още, на международните метеоцентрали, за времето през ноември и зимния сезон.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР