Температурата на морската вода е около 17°. Вълнението на морето

...
Температурата на морската вода е около 17°. Вълнението на морето
Коментари Харесай

В Неделя Ни Очаква Прекрасно Време!

Температурата на морската вода е към 17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Това заяви дежурният синоптик Георги Цеков от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Значителна ще е облачността над масивите в крайните южни региони и на обособени места там едва ще превали. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра – към 10°. Атмосферното налягане ще се покачва и към този момент ще е по-високо от междинното за месеца.

В понеделник над Западна България ще има раздрана облачност, най-вече висока и междинна, а над Източна преди обяд тук-там ще има ниска облачност. Ще продължи да духа югозападен вятър, слаб до сдържан, в Източна България по-късно денем - и краткотрайно мощен. Ще остане топло, с оптимални температури, достигащи тук-там 26°-27°, минималните в множеството места ще са сред 10° и 15°. През нощта против вторник и във вторник на обособени места ще превали слаб дъжд, само че след това облачността ще намалее. Вятърът ще остане югозападен, към края на деня и през нощта против сряда ще отслабне и краткотрайно ще се ориентира от северозапад. В сряда ще бъде най-вече слънчево, дневните температури едва ще се намалят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР