ТЕМПЕ, Аризона (AP) — Аризона Кардиналс доказаха, че са достатъчно

...
ТЕМПЕ, Аризона (AP) — Аризона Кардиналс доказаха, че са достатъчно
Коментари Харесай

Неистовите кардинали показват проблясъци на потенциал, но грешките и дефицитът на таланти са трудни за преодоляване

ТЕМПЕ, Аризона (AP) — Аризона Кардиналс потвърдиха, че са задоволително положителни, с цел да се оправят с един от най-хубавите тимове в НФЛ — на най-малко за известно време.

Това може да е слаба хвалба, само че това е франчайз, който ще одобри всевъзможни положителни вести, които може да получи по време на сложен сезон.

Кардиналите (3-11 ) поведе рано в неделя и игра добре през първото полувреме, преди San Francisco 49ers в последна сметка да пернат за победа с 45-29.

The 49ers са невероятни в наши дни, печелейки общо шест следващи мача и 12 мача наред против противници от NFC West дивизия. Кардиналс трябваше да са съвсем съвършени, с цел да завоюват успеха, само че не бяха – изключително през второто полувреме.

„ Това е NFL, това е огромна момчешка лига “, сподели треньорът Джонатан Ганън. „ Трябва да го носите всяка седмица. Мисля, че нашите момчета го вършат. От треньорска позиция ние би трябвало да им помогнем. Продължавайте да обучавате детайлите, продължавайте да създавате положителни проекти, продължавайте д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР