Темпът, с който се развива VarnaPreneurs, е доста бърз. Това

...
Темпът, с който се развива VarnaPreneurs, е доста бърз. Това
Коментари Харесай

Безплатна инициатива, насочена към младите предприемачи във Варна, се развива със зашеметяващи темпове

Темпът, с който се развива VarnaPreneurs, е много бърз. Това е привлекателен център, в който да се смесват всички дребни общности, предприемчиви хора, които търсят по-добър метод на живот. Това сподели предприемачът Галин Стефанов в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “ . Той е създател на VarnaPreneurs – безвъзмездна самодейност, ориентирана към младите бизнесмени във Варна. Тя ще се провежда един път месечно. 

Идеята за основаване на събития за млади бизнесмени не е нова за Варна, само че липсва неизменност и регулярност в сходни мероприятия, означи той. " Това е събитие за хора, които са осъзнали, че би трябвало да върнат назад това, което са научили и натрупали като опит. " Аз съм имал неофициални ментори през целия си път дотук, които са ми помагали, и тези хора постоянно са били отворени към мен. Сега желая да основа среда, където хората да се учат едни от други “, изясни основателят на VarnaPreneurs. 

Хората би трябвало да бъдат отворени към срещи, диалози, контакти с нови хора. Много значим съгласно него е живият контакт и чувството на силата на индивида насреща.  

" Всичко, с което съм се занимавал, и предходният ми опит води към това, което през днешния ден се случва. То нямаше да бъде допустимо без този опит и контакти. Нямаше да бъде допустимо и в случай че нямаше доброволци, доста разнообразни хора от разнообразни промишлености. Всеки носи със себе си разнообразни познания и умения. Мрежата от контакти е твоето благосъстояние и ти можеш да го монетизираш по всевъзможен метод “, акцентира Галин Стефанов. 

По думите му излизането от зоната на комфорт и срещите с нови хора уголемява мирогледа. Хората се стимулират един различен. " Искам хората да поддържат връзка и отвън тези нетуъркинг събития да бъдат съидейници, да се зареждат и да си оказват помощ, да се изтеглят нагоре. Това е мулпитплициране на хората, които са сполучливи “, изясни Стефанов. 

Той уточни преимуществата на Варна, които бизнесмените виждат. Там има среда, която може да се усъвършенства, счита предприемачът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР