Теми в развитие Mедицинско чудо и необикновено приятелство в Oткраднат

...
Теми в развитие Mедицинско чудо и необикновено приятелство в Oткраднат
Коментари Харесай

Mедицинско чудо и необикновено приятелство в „Oткраднат живот“

Теми в развиване Mедицинско знамение и неизмеримо другарство в „ Oткраднат живот “ " Аз имам вяра, че заболяването на тялото е разследване от заболяването на душата ", показа Христина Апостолова, основният сценарист на сериала  Александра Грамова 19 април 2019, 15:01
лиан Вергов, Петър Милошев и Христина Апостолова, основен сценарист на сериала „ Откраднат живот “ и майка на Петър, гостуваха в "Здравей, България ", с цел да опишат какво се крие зад историята за здравното знамение и невероятното другарство, което свързва доктор и тежко болно дете в „ Откраднат живот: Любовта лекува “.„ Разсъждавайки върху другите форми на любовта, тъй като тя в действителност има доста измерения, стигнахме и до тази история. И тъй като сме медицински сериал, който постоянно „ дава предписания “ на хората за другите нелеки обстановки, в които изпадат в живота, взехме решение да разкажем за тежкото заболяване на едно малко детенце, да покажем по какъв начин реагират родителите в една такава обстановка и какъв би трябвало да е методът на медиците към дребните пациенти “, споделя Христина.

„ Аз имам вяра, че заболяването на тялото е разследване от заболяването на душата. При всички случаи прочувственият недостиг се отразява на всяко едно лекуване. При такива тежки болести човек би трябвало да има издръжлива душeвност и сили, с цел да се пребори с всяко заболяване. Много хора ме питаха за какво съм взела решението – моето лично дете да изиграе тази тежка роля. Станах обект на вербален обстрел и рецензии. Не знам по какъв начин най-добре да обясня претекстовете си. Може би ме е водила историята. В съответния случай бях повече сценарист, в сравнение с майка “, добави тя.

„ За мен Христина и Евтим заслужават възторженостти за това тяхно решение, колкото и тривиално да звучи. Защото е доста елементарно да направиш кастинг и да вземеш дете за тази роля. А за мен този техен избор приказва, че одобряват доста персонално този сериал “, безапелационен бе Юлиан Вергов.

„ Използвам случая, с цел да благодаря на Христина, че написа тази история, тъй като за мен в нея се съдържа една огромна част от посланието „ любовта лекува “. Не е належащо любовта да е сред мъж и жена. Тя както знаем има всевъзможни форми и проявления. А това е една безкрайна обич, която в тази ситуация съумя да излекува Пешко “, добави той.

Христина, Юлиан и Петър дават обещание, че в този сезон на сериала любовта ще излекува доста хора, а напълно скоро феновете ще схванат кои ще са те.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР