Тематичен парк, който стоеше разпадащ се и събиращ прах в

...
Тематичен парк, който стоеше разпадащ се и събиращ прах в
Коментари Харесай

Най-страховитият тематичен парк в света, оставен да гние с празни атракциони и зловещи изоставени сгради

Тематичен парк, който стоеше разпадащ се и събиращ прахуляк в продължение на десетилетие, в миналото беше една от най-популярните атракции в Япония с 1,6 милиона гости всяка година.

На върха си Nara Dreamland беше кошер от радостна активност, викове и крясъци, които станаха известни като „ японския Дисниленд “. Семейства се стичат отвред, с цел да посетят приказния палат и да се повозят на най-модерните влакчета в парка на префектура Нара.

Той е открит през 1961 година като целеустремено копие на същинския Дисниленд в Анахайм в Калифорния, Съединени американски щати, и даже включваше футуристична аркада, която можеше да одобри стотици деца дневно. Въпреки че беше на няколко хиляди благи от оригинала, японската версия имаше доста „ напълно американски “ функционалности, в това число влаково хранилище на основната улица, Съединени американски щати, и познатия палат на Спящата хубавица в централния център.

Тя също по този начин имаше планина вид Матерхорн с бобслей и Skyway, минаваща през нея. Паркът имаше и свои лични талисмани, Ран-чан и Дор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР