Темата за вота на недоверие не е била обсъждана на

...
Темата за вота на недоверие не е била обсъждана на
Коментари Харесай

Сега става много аз и по-малко ние

Темата за вота на съмнение не е била обсъждана на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Това съобщи някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков пред bTV.
Всички трендове за еднолично ръководство на Българска социалистическа партия са налице, съобщи Миков пред bTV. Може би и двете – от Корнелия Нинова и от доближени до нея – по този начин Миков отговори на въпрос кой упражнява еднолично ръководство над алените. Той отхвърли да дефинира хората към Нинова.
Не поради изборите, а поради властта, поради контрола над всичко. Сега става " доста аз и по-малко ние ", сподели Миков, припомняйки си по какъв начин като бил определен за ръководител, той споделил " по-малко аз и повече ние ". Миков разгласи и, че Жельо Бойчев дължал на обществото да каже за какво се отдръпва от Българска социалистическа партия. Има неща, които се знаят, има неща, които е по-лошо, че се разясняват, без да се знаят точните обстоятелства, заключи някогашният ръководител на Българска социалистическа партия.
Мога да намеря и някоя по-блажна дума за вота на съмнение за този ранен час, само че става въпрос за неуспех, е заключението на някогашния ръководител на Българска социалистическа партия и на Народното събрание. Според него Българска социалистическа партия лимитира сътрудниците си, поради и освобождението на Спас Панчев и Български земеделски народен съюз.
За край Миков разгласи, че се занимава с развъждане на домати и чушки и с преподавателска активност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР