Темата за веганите е една от най-широко дискутираните в последните

...
Темата за веганите е една от най-широко дискутираните в последните
Коментари Харесай

Култови аргументи на вегани: Изнасилване на пчели и дрогиране на кучета

Темата за веганите е една от най-широко дискутираните в последните 1-2 години, когато интензивно се проведоха акции за отбрана правата на животните, осведомителни полемики, просветителни срещи и семинари.

Те целят освен да се застъпят за животните, само че и да дават информация на хората за здравословен и природосъобразен метод на живот . В дъното на тези акции нормално са положителни, младежи, които ненатрапчиво показват тезите си и притеглят доста почитатели.

Безспорно събитията с положителен темперамент предизвикат по-малък интерес от „ кървавите демонстрации “ в центъра на столицата, които от своя страна пък провокират доста спорни реакции.

Активността на някои вегани в интернет и обществените мрежи предизвикаха основаването на пародийни групи , които разясняват паметни причини на уредниците на „ кървавите демонстрации “, заставащи с ненаситност пред телевизионните камери.

Ето и няколко паметни аргумента на вегани, които виждаме на дребния екран и в обществените мрежи:

Веганите не ядат мед, тъй като процесът по обезпечаването му включва мъчителни за пчелите практики. В пчелната промишленост мъжките стършели се обезглавяват, извлича се пчелната им сперма и се инжектира в женските пчели майки и това е развой на обезчестяване.
 вегани БГНЕС
Ездата е дисторция, употреба и иго . Деформира и предизвиква трайни физически увреждания на гръбначния дирек на конете и камилите. Слоновете са дресирани при изключителни мъчения.

Веганите са срещу и кучетата водачи за незрящи , тъй като минават извънредно жестока и мъчителна дресировка, а по-късно се експлоатират.
 Кървавата проява на българските вегани влезе в международните организации БГНЕС
Против са и полицейските кучета , тъй като са дрогирани – дават им се опиати, с цел да могат да ги надушват.

И още по тематиката:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР