Темата за тормоза в училище отново излезе на дневен ред,

...
Темата за тормоза в училище отново излезе на дневен ред,
Коментари Харесай

7 успели личности, които са били тормозени като деца

Темата за издевателството в учебно заведение още веднъж излезе на дневен ред, откакто в Съединени американски щати момченце на име Кийтън Джоунс описа във видео за ужасните неща, на които са го подлагали съучениците му. Клипът бе гледан и споделен хиляди пъти и притегли вниманието на редица звезди, които поддържаха Кийтън в обществените мрежи.

Много от тях схващат добре през какво минава той, защото са имат опит с подигравките и физическата кавга. Успели са обаче да се отърсят от тези мемоари и да се изкачат до върха в сферите си. От Business Insider ни срещат с някои звезди, които са били унизени като дребни.

Риана. Певицата израства в Барбадос, където съучениците ѝ я подлагат на тежки насмешки поради цвета на кожата, който бил малко по-светъл от техните.

Кейт Мидълтън. Тя е посещавала единствено скъпи и влиятелни учебни заведения, само че това не ѝ е икономисало издевателството. Преди време нейна съученичка разкри, че Кейт била прекомерно " блага и добра ", с цел да дава отговор на нападките.



Илън Мъск. Предприемачът имал в действителност тежко детство в Южна Африка. Често бил пребиван - и то грубо - от съучениците си, подлаган бил и на душевен тормоз. Споделял е, че мразел учебното заведение.

Еминем. Като дребен, рапърът постоянно се местел от едно в друго учебно заведение и бил безспорен новобранец.

Майкъл Фелпс. Великият плувец бил обект на остри насмешки поради стърчащите си уши. Веднъж се сбил с един от съучениците си поради засегнатост и бил отхвърлен от учебно заведение.



Лейди Гага. Певицата била доста друга от всички от обкръжението си и непрекъснато се подигравали на странностите ѝ. Положението били толкоз неприятно, че тя просто серпантина да върви на учебно заведение.

Джъстин Тимбърлейк. " Наричаха ме чудноват и други думи, които не мога да кажа в общественото пространство. Но майка ми ме научи, че да си друг е нещо хубаво ", споделя изпълнителят.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР