Темата за строежа на Ларгото отново излезе на дневен ред,

...
Темата за строежа на Ларгото отново излезе на дневен ред,
Коментари Харесай

Как започна скандалът около Ларгото и как майката на Гери-Никол участва в него

Темата за градежа на Ларгото още веднъж излезе на дневен ред, откакто депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева разгласи през днешния ден обществено запис, в който актуалният министър на културата Боил Банов приказва по какъв начин да се направи по този начин, че консорциумът, който строи обекта, да не заплати наказателна клауза от 700 000 лв.. Записът е от 2016-а, а по това време Банов е заместник-министър на културата, а министър е Вежди Рашидов.

Обществената поръчка за градежа на Ларгото печели консорциумът " Антична Сердика " с водещ сътрудник варненската " Пътища и мостове ", държавната " Реставрация " ЕАД, " Пътстрой-Варна " и " Финанс груп 2013 " ЕООД. Последното сдружение по това време е благосъстоятелност на Ирена Георгиева, майка на изгряващата поппевица Гери-Никол. Именно компанията й " Финанс груп 2013 " е продуцент на първите клипове на звездата.
Още по тематаЕлена Йончева разгласи спекулация " Ало, Банов съм " (снимки)Вежди Рашидов: Реагирал съм на случая с Ларгото и съм го изпратил в съда Йорданка Фандъкова: Общината няма отношение към ремонта на Ларгото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР