Темата за сигурността не е сериозен приоритет за колегите от

...
Темата за сигурността не е сериозен приоритет за колегите от
Коментари Харесай

Деница Сачева: Откакто ГЕРБ не е на власт, МВР се ползва за политически цели

" Темата за сигурността не е сериозен приоритет за сътрудниците от " Продължаваме промяната ". Една от точките ни в предизборната акция бе обвързвана с мигрантската рецесия. Откакто ГЕРБ не е в ръководството, Министерство на вътрешните работи се употребява за политически цели ", това съобщи Деница Сачева от ГЕРБ, разяснявайки случая със починалия граничар през днешния ден и сигурността на границата. 
Прочетете още
" Трябва да се увеличи потенциалът на Министерство на вътрешните работи. Това, което заварихме след 12-годишното ръководство на ГЕРБ, не беше положително. Имаме рецензии към министър Демерджиев, само че считаме, че има последователност с промяната, която ние стартирахме ", по този начин разяснява тематиката Искрен Арабаджиев от " Продължаваме промяната ". 

Деница Сачева съобщи, че ГЕРБ ще прегледа всички оферти за законодателна промяна, с цел да се обезпечи сигурността по границата. 

" Нашата стратегия е повече от 140 страници и има всеобхватни политики. Говорихме по съответните оферти на " Продължаваме промяната ". Голяма част от техните 16 точки са към този момент осъществени неща. Политиката за обучение, да вземем за пример, е наш приоритет от 2017 година Колегите от Политическа партия би трябвало да ревизират броя на тези точки, тъй като той към този момент не е съответстващ. Същественото разграничение сред нас е параметрите на бюджета ", разяснява тя.

" Имаме напредък по две от 16-те ограничения, само че останалите не са осъществени. Ние ще предоставим поддръжка на всяка една партия, която реши да ги осъществя с държавно управление. " Продължаваме промяната " няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ, само че в случай че такова бъде образувано, ще ги подкрепим в законодателните промени ", съобщи Арабаджиев пред Българска национална телевизия.

Депутатът от " Продължаваме промяната " съобщи, че от ГЕРБ са имали 12 години а осъществят тези ограничения, само че не са го създали. Арабаджиев съобщи, че се съмнява в чистотата и желанията на ГЕРБ.

" Антикорупционната комисия беше основана от ГЕРБ. Антикорупционният закон беше импортиран от нас, а депутатите от Политическа партия напуснаха, когато той трябваше да се прегледа ", сподели Деница Сачева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР