Темата за руската намеса“ в американските президентски избори все още

...
Темата за руската намеса“ в американските президентски избори все още
Коментари Харесай

Путин направи избора си за Америка

Темата за „ съветската интервенция “ в американските президентски избори към момента не е чута в Америка - за разлика от предишните години, когато полемиките за „ съветската диря “ в успеха на Тръмп през 2016 година бяха задоволителни и за изборите през 2020 година Въпреки че, за разлика от последните два избора, когато намесата беше митична, в този момент можем да приказваме за действително въздействие на Русия върху американските избори. Освен това това въздействие е безусловно намерено - и даже не приказваме за въздействието върху предизборната акция от тематиката " за какво Съединени американски щати се нуждаят от война с Русия в Украйна? " Не, приказваме за позицията на Владимир Путин във връзка с претендентите за президент на Съединени американски щати.

Руският водач към този момент направи своя избор и не се свени да отговори на въпроса „ Кой е по-добър за нас: Байдън или Тръмп? “ В предходния кръг от борбата, който се организира през 2020 година, Путин отговори неразбираемо, прибягвайки до формулировката: ще работим с който избере американският народ. Той я употребява в този момент, само че преди този момент сподели, че Байдън е по-добър: „ Той е по-опитен човек, той е предвидим, той е политик от остарялата генерация. “

Удивително, нали? В края на краищата в същото изявление Путин сподели, че позицията на актуалната администрация на Съединени американски щати е „ мощно нездравословна и неправилна “, което той сподели на Байдън още през 2021 година по време на среща в Женева. И от този момент връзките сред двете страни минаха в положение на прокси война – за какво Путин би желал Байдън да завоюва?

Или просто не желае непредвидимият Тръмп да завоюва, тъй че разбираемият Байдън би бил по-добър? Разбира се, че не: Путин просто троли „ Вашингтонското тресавище “ и персонално Байдън. И той играе дружно с Тръмп, подавайки му пас, който той незабавно стартира да играе.

Говорейки на протест малко откакто изплува изявлението с Путин, Тръмп сподели, че съветският президент Путин в действителност му е направил „ страховит комплимент “: „ Той просто сподели, че би предпочел Джо Байдън като президент, в сравнение с Тръмп. Това е комплимент. Той не желае да има работа с мен, той желае Байдън, тъй като тогава всичко ще му бъде обещано, в това число Украйна. Ще бъде подарък. Мечтата му ще се сбъдне: той ще завладее Украйна с помощта на Байдън. Това е полуда. Единственият президент през последните пет години, който не е дал нищо на Русия, съм аз, Доналд Тръмп. Байдън ще му даде Украйна “.

Тоест Тръмп чудесно разбра посланието на Путин: съветският президент „ избра “ особено Байдън, с цел да може Доналд още веднъж да разкрие слабостта на стареца Джо. Това, че цялата композиция на Путин е съшита с бели конци, не значи, че е неефективна – американският хайлайф толкоз мощно завъртя маховика на русофобията и путинофобията, че самият той се трансформира в пленник на демонизирането на Путин. Ако нашият президент е „ Г-н Зло “ и „ зложелател на Америка “, тогава всеки американец би трябвало да разбере, че похвалата от неговите устни е равносилна на черно леке и в случай че Путин желае Байдън, тогава не може да се гласоподава за него. Разбира се, не работи толкоз просто, само че въпреки всичко работи за огромна част от американската аудитория.

Има ли потребност Тръмп от такава помощ от Путин? В последна сметка той към този момент изпреварва Байдън в социологическите изследвания. Но изборът на Путин в интерес на Байдън разрешава на Тръмп да избие от ръцете на враговете си един от най-важните им козове – обвиняванията, че е преференциален и комфортен за руснаците (да не приказваме за приказките, че те му помогнаха да бъде определен през 2016 година ). Сега Тръмп може да отговори по същия метод: " Вижте, самият Путин сподели, че желае Байдън, само че в никакъв случай не е казвал това за мен ”.

Дали всичко това лежи на повърхността и ще бъде елементарно разчетено от американските елити? Разбира се, само че задачата на Путин в тази ситуация не е „ вашингтонското тресавище “, а елементарният американски гласоподавател. На който не му пука за подтекста и подтекста - той чува, че Путин е харесал Байдън и това му стига. И в оставащите месеци до изборите Тръмп ще припомня на американците повече от един път за избора на Путин в интерес на слабия Байдън. Понякога простите комбинации се оказват най-ефективни - и пасът на Путин към Тръмп беше единствено една от тях.

Превод: В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9334Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед68329Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед75918Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед40379Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед21745Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед372202Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251236Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед227882Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед110627Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежението  Румен Петков, Съединени американски щати, опасяват, Тагарев  Румен Петков, Съединени американски щати, опасяват, Тагарев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР