Темата за провеждането на 70-ото издание на Мача на звездите

...
Темата за провеждането на 70-ото издание на Мача на звездите
Коментари Харесай

Ди'Аарън Фокс изригна срещу решението за Мача на звездите: Тъпотия!

Темата за провеждането на 70-ото издание на Мача на звездите в НБА тази година се трансформира във все по-дискутирана от страна на анализатори и баскетболисти. Както е известно, НБА и Асоциацията на играчите са постигнали съгласие демонстративното събитие да се състои даже и във времена на пандемия, като датата е 7 март, а мястото - Атланта. Звездата на Сакраменто Кингс Ди'Аарън Фокс обаче дефинира това решение като " жалко ", само че схваща, че парите стоят в центъра на нещата.

" Ще бъде брутално прям - това е цялостна тъпота. Щом би трябвало да носим маски и да съблюдаваме всички ограничения по време на мачовете от постоянния сезон, каква е логиката да връщаме Мача на звездите тази година? Но въпреки всичко е явно, че светът се върти към парите. Нека бъде по този начин ", изясни Фокс.

De'Aaron Fox doesn't agree with the NBA having an All-Star Game this season.
— SportsCenter (@SportsCenter) Попитан дали би играл на мача, в случай че бъде определен, бързоногият плеймейкър на " кралете " отговори позитивно, тъй като санкциите са прекомерно солени, в случай че някой баскетболист реши своеволно да не взе участие в събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР