Темата за отравянето на Емилиян Гебрев е по-скоро литературна и

...
Темата за отравянето на Емилиян Гебрев е по-скоро литературна и
Коментари Харесай

Методи Андреев: България се е превърнала в анклав за руските тайни служби и шпионските им игри

Темата за отравянето на Емилиян Гебрев е по-скоро литературна и научнофантастична. Все повече се надигат гласовете на ненавист против Русия и нейния народ. Хороводите на тези офанзиви се намират в Съединени американски щати и в Западна Европа. В България тези офанзиви се водят от хора, които са предали националните ползи на България.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия проф. Захари Захариев, ръководител на Федерацията за другарство с народите на Русия и Оперативно-наблюдателно дело и на фондация "Славяни ". Заедно с него посетител беше и някогашният народен представител Методи Андреев. Двамата разясниха горещата тематика за отравянето на Емилиян Гебрев. "Дружбата с народа на Русия няма нищо общо с дейностите на тайните работа. Хората в Русия нямат никаква концепция какви ги правят техните секрети служби. Същото важи и за нас ", съобщи Методи Андреев. "За страдание България се е трансформирала в анклав за съветските секрети служби и шпионските им игри. Това е по този начин, тъй като в България политиците са "кутийковци ". Те не смеят да се обадят. Мога да дам образци - Гърция и Сърбия са в отлични връзки с Русия, само че когато Москва направи опити да се намеси във вътрешните им работи реагираха уместно и изгониха съветски жители. Тук това няма по какъв начин да се случи. След 1989 година България не е видяла нищо от Русия. Аз нямам отговор за какво в този момент стават ясни детайлностите за отравянето на Емилиян Гебрев. Имам догадка и тя е обвързвана с придобиването на ръководенето от него сдружение ", разкри Андреев.

"На премиера Бойко Борисов не му е по никакъв начин елементарно в тази обстановка. Той реагира добре. Няма по какъв начин България да вземе изрично отношение, тъй като тук има и доста стратегически съветски капиталови планове в енергетиката. Няма по какъв начин да рискуваме да ги загубим. Странно е, че аз съм член на Българска социалистическа партия и преди този момент на Българска комунистическа партия, само че сега пазя позицията на нашия "любим министър председател ". Съгласен съм с господин Андреев, че задачата на всички тези теории за отравянето на Гебрев са свързани с борби за придобиването на едно от най-големите и оборотни предприятия в цялата българска промишленост ", безапелационен беше Захариев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР