Темата за нудистите на бургаския плаж вкара в забавен спор

...
Темата за нудистите на бургаския плаж вкара в забавен спор
Коментари Харесай

Бургаски общински съветник изригна: Мацките си свалят банските, за да им зяпаме циците по плажа!

Темата за нудистите на бургаския плаж вкара в занимателен спор общинските съветници на днешното съвещание на Комисията по туризм към Общинския съвет, чийто ръководител е Живко Табаков. Табаков е създател на докладна бележка, като предлагането е Община Бургас да изиска безвъзмездното стопанисване на плаж " Атанасовска коса - 2 ", където да се построи зона за нудисти, написа " Флагман ".

Бреговата линия сега няма собственик, ангажимент на Общината е да я почиства, а на Областна администрация да го обезопаси. Според Живко Табаков Бургас би трябвало да се развива на север. На ден над 4000 души посещавали Солниците, а улеснения за плажуващите там към момента няма. Ако Общината стана собственик на дългата линия, ще обезпечи водно избавяне, здравно обслужване, хигиена.

" Смятам, че на този плаж можем да предлагаме рзличен тип услуги, в това число и отделяне на зона за нудисти, който ще бъде неповторим, тъй като на територията на страната няма различен формален подобен. Предлагам да желаяме от страната да го стопанисваме безплатно. Другият вид е в Бюджет 2019 да се отделят 40 хиляди лева и Общината да взе участие в процедурата ", сподели ръководителят на Постоянната комисия по туризъм.

Идеята Община Бургас да стопанисва плажа се хареса на останалите членове на комисията, които участваха в съвещанието - Ангел Божидаров, Калчо Белов, Пеньо Мечков и Петя Гънева. Те обаче не утвърдиха да има обособена зона за нудистите, защото нямало орган, който да управлява това.

" Съгласен съм, че плажът би трябвало да бъде спретнат, концепцията е добра, само че кой ще ги вкара тези хора в кошарата? Кой ще ги управлява? Повечето голи на плажа вървят, с цел да ги гледат голи. Никой не може да ги вкара в тази кошара, сигурен съм. Едни вървят да търсят здравословния резултат, други вървят да ги гледат голи. А тези девойки, които са по монокини, не си ли демонстрират циците, с цел да им ги гледат, за какво не са с горнище ", попита зам.-председателят на комисията Пеньо Мечков.

От своя страна общинският консултант Калчо Белов сподели с подигравка, че ще има доста огромен напън от звена, които да желаят да управляват голите на плажа. Ангел Божидаров пък се разгласи срещу нудистите, като попита: " И в този момент да оставяме да се разхождат по моркови и праскови ли ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР