Темата за кризата в политиката и шансовете за съставяне на

...
Темата за кризата в политиката и шансовете за съставяне на
Коментари Харесай

Лозанов: Отношенията ПП-ДБ и ГЕРБ ще доведат до предизборна кампания на тежки сблъсъци

Темата за рецесията в политиката и възможностите за сформиране на кабинет разясниха някогашният ръководител на Съвет за електронни медии доцент Георги Лозанов и основният редактор на „ OFF NEWS “ Владо Йончев в студиото на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.
Лозанов е на мнение, че обединението сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ е поръчка за твърда анти-ГЕРБ позиция. Той е на мнение, че за две години ГЕРБ е почнала да излиза от „ политическата карантина “, защото „ партиите на смяната “ не са съумели да основат устойчива управленческа опция. „ Те прекомерно великодушно прибраха много огромна политическа менажерия – президента, Слави Трифонов, Българска социалистическа партия “, уточни той. По негови думи това е дало на ГЕРБ сплотеност в границите на политическия живот.
Йончев счита, че на предходните избори обединяването Политическа партия – Демократична България е имало по-голям късмет да бъде преди всичко, в сравнение с идните. Той уточни, че ГЕРБ е незаобиколим фактор.
Йончев сподели, че акцията, която чака да проведат ГЕБР е „ през прокуратурата, през подправени обвинявания, през неща, които след това ще се окажат, че не са по този начин, само че изборите са минали “. Той добави, че чака и „ подправяне на изборите с „ мъртви души “ и хартиени бюлетини “.
Лозанов уточни, че връзките ПП-ДБ и ГЕРБ ще доведат до предизборна акция на тежки конфликти. „ Демократична България надали ще може да взе участие в напрегната компроматна акция, а това ще понижи резултата им на изборите “, уточни той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР