Темата за корупцията е важна, но ще попитам как тя

...
Темата за корупцията е важна, но ще попитам как тя
Коментари Харесай

Сидеров: Не очаквам някакъв решителен резултат от този КСНС

Темата за корупцията е значима, само че ще попитам по какъв начин тя е обвързвана с националната сигурност. На високите етажи на властта са таванските пространства, властта нормално е на вторите етажи. Това сподели водачът на партия „ Атака “ Волен Сидеров преди съвещанието на КСНС при президента, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той прикани първо да се търси има ли престъпления и тогава да се търси прокуратурата.

„ Представителите на КПКОНПИ би трябвало да са поканени особено на този съвет, както и представители на ДАНС “, сподели водачът на „ Атака “. „ Не чакам някакъв съдбоносен резултат от този съвет. Този съвет може да предложи нов закон. Това не става с нови закони, а с нови хора, с нова съвест. Отдалечихме се от народа си и това е неприятно “, означи той.

„ Бях срещу полицейщината, която се вкарва, тъй като с един донос могат да ти съсипят живота. Затова аз поканвам млади и нови хора, които не са опетнени “, акцентира Сидеров.

„ Няма да поддържа подписка на Българска социалистическа партия. Ако желая да поддържа подписка, ще я направя самичък “, сподели още Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР