Темата за Калин Стоянов се превръща в социален отдушник за

...
Темата за Калин Стоянов се превръща в социален отдушник за
Коментари Харесай

Михаил Миков: Калин Стоянов се превръща в социален отдушник за политиците

Темата за Калин Стоянов се трансформира в обществен отдушник за политиците. Други тематики отиват в периферията – бюджетът не е импортиран в Парламента, пропущат се всевъзможни периоди, ситуативното отмества това, което обезпечава хоризонтите в идната година. Мнението е на някогашния министър на вътрешните работи Михаил Миков, изразено по NOVA NEWS.

Оставката на Калин Стоянов не би трябвало да бъде подадена, става дума за борба в ръководещото болшинство, за завладяване на позиции в изпълнителната власт, а това проличава по обвинявания против един или различен министър, сподели Миков. Министърът е препоръчан от Денков, определен е от болшинството депутати, добави той. Министерство на вътрешните работи би трябвало да види кои служители на реда са осъществили несъразмерна приложимост на мощ, уточни политикът.

Агитките се трансформират в сериозен фактор на публичния и политически живот, това се следи от 10-15 години и би трябвало да се открият кръговете, които финансират тези групи, разясни политикът. Той изясни, че има правила за деяние на полицията при ескалиране на обстановката. Винаги около сухото гори и мокрото, сподели Миков във връзка ескалиралото напрежение по време на митинга. Той добави, че има доста видеозаписи, тъй че би било неуместно комисия в Народно събрание да бъде ангажирана с следствие на проблема.

По негови думи проблеми в спорта има на всички места, а „ федерациите постоянно се трансформират в топло място за хора, които се прехранват към спорта “. Но това не значи, че страната не би трябвало да се ангажира с финансиране и работа за спорта, добави политикът.

Микова счита, че Корнелия Нинова не може да звучи различно с изказването за програмен кабинет с политически лица, защото доверието към Българска социалистическа партия е ниско. Той е на мнение, че в случай че връзките в обединението не престават по същия метод, тогава би трябвало да се върви към избори.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР