Темата за храненето в училище в България е болна за

...
Темата за храненето в училище в България е болна за
Коментари Харесай

Училищният обяд на принц Джордж – като за истински крал

Темата за храненето в учебно заведение в България е болна за всички родители .

Тестените закуски, които децата ни получават, неналичието на хубави и съвременни столове с вкусна храна и цялостните с нездравословна храна магазинчета съществено подлагат на тестване детското здраве.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Кейт Мидълтън обаче няма да преживее тези наши паники, тъй като учебното заведение, в което върви Джордж знае по какъв начин би трябвало вярно да се храни едно дете.

Вече е ясно какъв е обядът на кралския престолонаследник и неговите съученици в влиятелното частно учебно заведение Томас Батърсий.

Ето и дневното меню:

→ Прясно изпечена органик франзела

→ Прясно приготвено ароматно агнешно с праскови, прясна паста със зеленчуци и морковени пръчици

→ Прясно подготвен рибен къс с картофено пюре със сметана

→ Задушени печурки със зеленчуци

→ Агнешко в таджин и салата с безглутенови макарони

→ Вегетариански желиран десерт, пъпеш и грозде
 принц джордж Фейсбук
Освен класическите месни ястия, се оферират вегетариански, вегански, безглутенови , безмлечни ястия, с цел да могат да се хранят пълноценно и децата с алергии.
 принц джордж Фейсбук
Можем единствено да мечтаем за такива менюта в нашите учебни заведения, само че и българските родители бихме били удовлетворени и просто на пресни плодове в учебните столове.

Още за принц Джордж:
Принц Джордж изпъден от учебно заведение? Горд баща: Уилям заведе терзания принц Джордж на първия му образователен ден Кралски сладури на женитба - принц Джордж и принцеса Шарлот Малкият летящ принц
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР