Темата за чорапите е често обсъждана при двойките. Обикновено мъжете

...
Темата за чорапите е често обсъждана при двойките. Обикновено мъжете
Коментари Харесай

НИКОЙ не предполага, че с тялото му ще се случи това, ако спи с ЧОРАПИ

Темата за чорапите е постоянно обсъждана при двойките. Обикновено мъжете са последователи на този аксесоар, най-много през студените дни от годината, до момента в който дамите изцяло го отхвърлят. Специалистите обаче са безапелационни, че носенето на чорапи през зимата може да докара до редица позитивни феномени, които бързаме да споделим с вас.
До какво може да докара спането с чорапи? • По-лесно заспиване;
Когато поставите чорапи върху краката си и се пъхнете под завивките, ще заспите с най-малко 15 минути по-рано, в сравнение с нормално. Това се дължи на стоплянето на краката и разширението на кръвоносните съдове. Топлината потегля по тялото и мозъкът получава сигнал, че е време за сън.
• Подобряват интимните взаимоотношения;  Изгубили сте единия си чорап – не бързайте да изхвърляте другия Изгубили сте единия си чорап – не бързайте да изхвърляте другия
Сигурно постоянно ви се случва да загубите единия си чорап - като че ли с магия той изчезва. Но не бързайте да изхвърляте и другия, тъй като може...

Счита се, че в случай че спите с чорапи, това ще се отрази позитивно освен на общото ви здраве, само че и на половото. Според направени преди време изследвания, излиза наяве, че двойките, които спят с чорапи, се усещат доста по-щастливи, когато става въпрос за половия им живот, спрямо тези, които спят боси.
• По-меки ходила и по-гладка кожа;
През зимата, когато температурите са фрапантно по-ниски, кожата на краката стартира да се изсушава. На сутринта ставаме очевидци на по-груби и не добре изглеждащи ходила. Спането с чорапи е в положение да реши този проблем.

• Помагат на хора, които имат горещи вълни;
Спането с чорапи доста съумява да облекчи тези положения и да ви накара да се чувствате доста по-добре.
• По-малко изпотяване в жегите.  Начинът, по който обувате чорапите си, издава рисково заболяване Начинът, по който обувате чорапите си, издава рисково заболяване
Едва ли допускате, че методът, по който обувате чорапите си, издава рисково заболяване. От това дали слагате елементарно чорапите си става...

Звучи удивително, само че да – чорапите са способни да предотвратят изпотяването в жегите. Това се дължи на регулирането на температурата на тялото.

Ако към момента имате известни съмнения дали да заспите с чорапи върху краката си или не, съветът ни е да опитате и сами да се уверите, че всичко това, за което споменахме, ще бъде налице. Подарете си спокоен и пълностоен сън!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР