Темата за бившите половинки е доста болна, когато сме в

...
Темата за бившите половинки е доста болна, когато сме в
Коментари Харесай

Сексът с бившите половинки - плюсове, минуси и какво да имаме предвид

Темата за някогашните половинки е много болна, когато сме в нова връзка. Но когато сме прекратили любовни взаимоотношения с даден човек и шансът още не ни се е усмихнал да намерим негов сурогат, концепцията да се върнем още веднъж в леглото, в което сме били до неотдавна, може да ни изкуши. Сексът с някогашни несъмнено не е за всеки. А в случай че решим да поемем този риск, би трябвало да знаем какво можем да спечелим и какво - да изгубим. Все отново, в любовта няма правила, по тази причина не трябва да одобряваме всичко като чиста монета, а изборът си е единствено наш. Въпреки че знаем, че не е по никакъв начин добра концепция, повече от половината от нас го вършат. Изненадващо или не, процентите са в интерес на дамите, които по-често се връщат към някогашните за най-малко още една нощ.

Минуси
Ако неотдавна сме прекратили връзка, евентуално още имаме мощни усеща към досегашната си половинка. Дори да го отхвърляме, даже да не трябва да е по този начин. И в миг на обезсърчение може елементарно да се поддадем на предпочитание и предложение, което всеки трезво мислещ би определил като погрешно. Когато възприятията са към момента на напред във времето, а пристрастеността не е отминала, има огромна възможност сами да се вкараме в клопката на отчаянието и да създадем раздялата още по-сложна. Най-болезнени са очакванията, че не всичко е свършило, изключително в случай че са едностранни. Сексът няма по какъв начин вълшебен да поправи прекъснатата връзка, тъй като в множеството случаи причина за раздялата е доста по-сериозна от неуспеха в интимното другарство. Ако е минало много време, откогато не сме дружно, само че в един прелестен, безоблачен ден пътищата ни още веднъж се срещнат, има две варианти - или да си напомним за какво сме се разделили с този човек, или да съжалим за този процес на събитията. Във всички случаи, сексът с някогашната половинка няма по какъв начин да бъде просто секс, тъй като където е горяло един път, може да пламне отново. Освен в случай че не сме изцяло сигурни, че предишното си е минало, а на нас ни е единствено до занимания. Ако вижданията и очакванията на двама ни не са идентични обаче, страстите ни могат съществено да пострадат. Например, да ни зареждат за повторно, тъкмо когато сме си мислили, че не всичко е изгубено в тази връзка.

Плюсове
Когато сме във връзка, постоянно идеализираме връзките с половинката. А от вероятността на времето можем да разберем, че в действителност не всичко е било толкоз прелестно, колкото сме се заблуждавали. Особено сексът. Когато имаме дълга интимна история с някого, липсва това терзание да покажем тялото си. Освен това, доста добре знаем кой какво желае и вероятността да достигнем до края е по-голяма.
Можем и да си желаяме нещо по-така, тъй като няма потребност да се тормозим какво ще намерения гаджето ни за нас. Нали е някогашно... Да спим с някогашната половинка, вместо с някой чужд, на мнозина звучи като по-добра концепция и от позиция на угризенията на съвестта. Особено за дамите е доста по-приемливо да си легнат за една вечер с някого, с който са били във връзка, в сравнение с с момчето, което се усмихва от другия завършек на дискотеката, написа Bustle.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР