Темата с подхвърлянията, че Франция е първият световен шампион от

...
Темата с подхвърлянията, че Франция е първият световен шампион от
Коментари Харесай

Френски национал затвори устите на всички по темата Африка

Темата с подмятанията, че Франция е първият международен първенец от Африка, поради произхода на огромна част от футболистите на “петлите”, продължава да е настояща и след края на Мондиал 2018. В полемиката се включи и един от най-хубавите баскетболисти на страната, който бе пределно явен в изявлението си и предложи на всички, които считат сходно изказване за занимателно, незабавно да отидат на доктор.
ВСИЧКИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОТ МОНДИАЛ 2018
Никола Батум е роден във Франция, само че татко му е от Камерун. 29-годишният баскетболист има цялостен комплект медали от ЕвроБаскет с националния отбор на страната си, както и бронзов орден от Мондиал 2014. Играе в НБА от 2008 година насам, като сега е играч на Шарлът Хорнетс.

pic.twitter.com/sP3IZzpTob
— Nicolas Batum (@nicolas88batum) July 17, 2018
“Съжалявам за езика, който употребявам, само че всички, които споделят “Поздравления на Африка за международната титла” мога единствено да кажа да отидат да се прегледат (прекалено съм мек, желая да бъда доста по-груб, само че въпреки всичко евентуално и деца ще прочетат това). Играя за националния тим на Франция от 15-годишен и всяко лято нося с горделивост този екип, изключвайки предходната година. Пея националния химн всякога и съм един от дребното французи в НБА. Да, татко ми и фамилното ми име са от Камерун, само че аз съм роден, израснал, просветен и теоретичен на баскетбол във Франция. Гордея се, че съм ФРАНЦУЗИН. Играя поради младите генерации на Франция, които желаят да бъдат като нас и да карат цялата страна да се гордее. И съм извънредно горделив с това, както и с купата на футболистите тази година. Да живее Франция!”, написа Батум в профила си в Twitter.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР