Темата с купуването на гласове не е от тези или

...
Темата с купуването на гласове не е от тези или
Коментари Харесай

Каракачанов за срещата Борисов - Ердоган: Търси помощ за изборите

Темата с пазаруването на гласове не е от тези или предишните избори. Поздравявам Министерство на вътрешните работи, че интензивно се борят с този феномен. Ние предложихме ограничения против пазаруването на гласове – наложително гласоподаване, ограничение на гласуването на тези лица, нарушили Конституцията, т.е. необразованите. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация, част от коалиция Българските патриоти и някогашен вицепремиер и боен министър Красимир Каракачанов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Основните хора, които продават гласа си са хората от гетата. Там, в случай че не им дадеш пари – не гласоподават “, уточни политикът.

Каракачанов разяснява визитата на Бойко Борисов при турския президент Реджеп Ердоган.

„ По време на избори, аз персонално не бих отишъл да се срещам с който и да е политик. Отиването при Ердоган е, с цел да може да помогне за изборите у нас. Те не могат да гласоподават с машини, по тази причина ще гласоподават с хартиени бюлетини. Вотът в Турция е проведен. Процесът се управлява от турските служби. Оставаме непозната страна да се намесва във вътрешните ни работи “, възмути се водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Поздравявам служебния кабинет за неотстъпчивостта във връзка с евроинтеграцията на районен съд Македония. Има политически обединения, които считат, че би трябвало да създадем компромис с изискванията си за приемане на районен съд Македония в Европейски Съюз. Не можеш да правиш компромис с страна, която храни ненавист към България. Важно е да се знае, че 80% от българите не желаят да се прави компромис. Българските патриоти ще подкрепим такава самодейност “, сподели Красимир Каракачанов.

Той предвижда пъстър парламент след тези избори. „ Ще има огромни разправии и липса на консенсус. Ще се образува някакво конюнктурно болшинство, което ще се разбере за сформиране на държавно управление. Не може всеки, който пристигна да счита, че летоброенето стартира от него. Конфронтацията е на такова равнище, че би трябвало да се седне и да се приказва по главните цели. Аз предложих да се разберем, без значение дали сме леви и десни. Забравили сме правилото на хан Кубрат с пръчките, че в случай че сме сами, ще се чупим “, акцентира той.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР