Темата с имотите е болна тема на българското общество -

...
Темата с имотите е болна тема на българското общество -
Коментари Харесай

Политологът Стойчо Стойчев: Цветанов трябва да понесе санкция от ГЕРБ

" Темата с парцелите е болна тематика на българското общество - може би, тъй като нашата народопсихология е такава, че свързваме с битовото огромна част от отношението ни към политиката. Затова и магнитудът на този скандал е доста по-голям, в сравнение с този на предходни политически кавги ”. Така политологът Стойчо Стойчев разяснява в ефира на „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” тематиката с новия апартамент на Цветан Цветанов.

Според Стойчев сходна договорка, без значение дали тя е законна или не, в предизборно време наложително бива употребена от политическите съперници.

„ Няма проблем да се направи договорка и в този момент, само че в случай че Цветанов беше купил жилището на пазарни цени ”, сподели Георги Киряков. Според него заместник-председателят на ГЕРБ би трябвало да понесе някаква глоба, „ най-малкото да бъде отхвърлен от предизборния щаб на партията ”.

„ Без Цветан Цветанов обаче структурите не могат да съществуват в този си тип. Не се знае кой би пристигнал на негово място и дали структурите ще го одобряват ”, разяснява Киряков.

Според Стойчев тематиката с жилищата се „ раздухва в този момент не с цел да се уязви ГЕРБ преди избори, а поради договарянията с американците за изтребителите ”. Политологът добави, че никой няма да завоюва от по този начин създалата се обстановка, в това число и Българска социалистическа партия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР