Темата коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова,

...
Темата коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова,
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Сектор строителство е в пълна мобилизация

Темата разяснява министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, която декларира, че до дни водният режим в Перник може да бъде отстранен.

„ Ако други браншове на стопанската система в България са прекъснали или са имали усложнения, то строителството е секторът, който е в цялостна готовност. Не единствено строителните компании, които имат огромни обекти, само че и Агенция „ Пътна инфраструктура " и Министерството на районното развиване и благоустройството са в цялостна мобилизизация за администриране на целия развой ", това изяснява тя. Допълва, че се правят ремонтни действия в сектора от 13- до 20-и км на автомагистрала „ Тракия ", които ще приключат до края на юни.

Министърът изяснява, че текат и строителни действия от 19-и до 37- километър на автомагистрала „ Хемус ", които могат да доведат до усложнения в пътуването до Варна. Според нея епидемията от оронавирус е попречила да бъде изработен разбор на обстановката след въвеждането на ТОЛ системата. „ Това, което сме установили като проблем, е обсегът?. Към момента включени в ТОЛ системата са автомагистрали и първокласни пътища. Има области в България, които нямат нито един първокачествен път ", по този начин приключва коментара си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР