Тема №1 през уикенда беше не победата на боксьора Кубрат

...
Тема №1 през уикенда беше не победата на боксьора Кубрат
Коментари Харесай

Първо в HotArena: Андреа се раздели с Кубрат Пулев след скандала с целувката с Джени Суши! +Журналистката преспа с китаец след двубоя на Кобрата

Тема №1 през уикенда беше не успеха на боксьора Кубрат Пулев над румънеца Богдан Дину в Съединени американски щати, а целувката, която Кобрата лепна след изявление на репортерката на „ Вегас Спортс Дейли “ – Джени Суши . Скандалът закупи международни размери, а постъпката му е засегнала достолепието на Андреа , след което напълно разумно тя е решила да се раздели с българина и да постави завършек на дългогодишната им връзка, научи извънредно HotArena от свои доверени информатори.

Шефът на Джени Суши от „ Вегас Спортс Дейли “ направи изказване, че проверяват проблема дали целувката, чийто основател е Кобрата, може да се пояснява като полов тормоз от негова страна. Майк Диксън съобщи, че репортерката „ бе жертва на нежелана, непредвидена и насилствена целувка “ и добави, че споделя „ нейния потрес, болежка и отвращение “.

Пулев също се включи с изказване в радикално друга посока от думите на Диксън. „ С репортерката Джени в действителност сме другари и аз бях толкоз благополучен след успеха, че я целунах. По-късно същата вечер тя се причисли към мен и приятелите ми за нашето тържество след триумфа. На видеото се вижда по какъв начин след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази преживелица “.

Въпреки че няма нищо сред боксьора и журналистката, факт е, че с Андреа към този момент не са дружно, а абсурдът несъмнено има принос за това.

Оказва се, че Суши не е цвете за мирисане и ролята й на жертва някак си не се връзва с обстоятелствата . Самите й занимания отвън репортерството приказват много за нейната личност – готви суши, което слага върху голи тела, а постоянно и върху своето…

Думите на Кобрата частично се оправдават от наш сигурен източник, съгласно който Джени напълно не е мъченица, а по-късно, след дуела на нашенеца, е свършила още по-низши неща. Най-напред – точно тя е пуснала първо видеото с целувката от собствен видео канал. И макар че наподобява, че Кобрата й се натяга, е било тъкмо противоположното. И фотографията, която се появи по-късно с тях двамата, демонстрира ухилената до уши Джени по какъв начин си е поставила ръката върху корема му и го прегръща. И дума не може да става за тормоз и насилствени дейности, най-малко не от страна на боксьора…

Нещо повече - откакто пиршеството завършило, Джени Суши е траяла вечерта в леглото в хотелската стая на състезател от китайски генезис . На фона на това... обвиняванията към Кобрата за полов тормоз някак си напълно избледняват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР