Телевизорите LG NanoCell разширяват хоризонтите на своите потребители с най-съвременната

...
Телевизорите LG NanoCell разширяват хоризонтите на своите потребители с най-съвременната
Коментари Харесай

Телевизорите LG NanoCell предлагат реалистично изживяване с чисти цветове на голям екран

Телевизорите LG NanoCell уголемяват хоризонтите на своите консуматори с най-съвременната технология, огромен зрителен ъгъл и богати, чисти цветове. Благодарение на 8К разграничителната дарба на тв приемниците и прецизната и висококачествена картина, LG NanoCell TV обезпечават епично потапяне в атмосферата и по-завладяващо преживяване спрямо стандартните LCD тв приемници.

Телевизорите от серията NanoCell употребяват наночастици - лична отличаваща се нанотехнология на LG, с цел да филтрират и пречистят цветовете, премахвайки примесите в дължините на RGB вълните. Това значи, че на екрана ще бъдат показвани единствено чисти и прецизни цветове. Резултатът е по-жива, по-реалистична картина, която кара наличието да оживее. С помощта на цялостното затъмняване на подсветката (Full Array Dimming), NanoCell ръководи точно и обособените LED детайли на подсветката. В резултат се получават по-дълбоки черни цветове и минимална загуба за по-голям контрастност и по-детайлна картина.

Когато приказваме за разграничителна дарба, тв приемниците LG NanoCell TV обезпечават същинско 8K преживяване. Майсторското ръководство на цветовете при NanoCell, комбинирано с почти 33 милиона компактно ситуирани един до различен пиксели, предлага изумителна картина с висока разграничителна дарба, която надалеч надвишава стандарта за 8K тв приемници. Според CTA (Асоциация на потребителските технологии), когато се дефинира разграничителна дарба, контрастната модулация (CM) би трябвало да бъде 50% или повече, до момента в който NanoCell серията на LG има 97,8% СМ, което прави изображението още по-ясно.

Свръхголемия екран на NanoCell TV дава опция на потребителите да се насладят на домашно кино, което може да спре дъха им. Телевизорите от серията вършат всички подиуми действителни въз основата на живите чисти цветове и интензивния контрастност, който основава Nano Black. В допълнение оферират усъвършенствана картина и тон, с цел да основат поразително и още по-реалистично преживяване. Благодарение на Dolby Vision IQ изгодите от Dolby Vision се уголемяват оттатък HDR-, като оферират интелигентно контролиране на яркостта, цвета и контраста съгласно жанра, предаван на екрана и изискванията на осветеност. Dolby Atmos пък предлага завладяващо аудиопреживяване за оптималната приятност от всяко наличие. Поддържането на Filmmaker Mode, както и HDR форматите HLG и HDR 10 допълват потребителското преживяване, като дават опция цялото наличие да се изпита в реалистична и висока подробност.

Чистите цветове могат да бъдат голямо преимущество и за всички запалени геймъри, като допълват виртуалния свят и придават на игрите живот. А в допълнение, другите характерности на игрите като Low Input lag HDMI 2.1 и HGiG дават опция на потребителите да се насладят на виртуален свят с усъвършенствана графика в действително време. LG NanoCell TV разрешават и неотложно атакуване на съперника без закъснение, защото синхронизират чувства на играчите със сцените в действително време, които се разиграват в динамичните игри, посредством Low Input lag от тяхна страна. По-високата кадрова скорост, VRR (променлива скорост на обновяване), ALLM (автоматичен режим на ниска латентност) и eARC (канал за усъвършенствано връщане на звука) дават отговор на спецификациите на HDMI 2.1. Тези най-нови функционалности дават опция за високоскоростно наличие с по-висока разграничителна дарба и плавна, синхронизирана графика. Това прави прекарването при игра доста по-реалистично и вълнуващо.

За спортните почитатели NanoCell серията от LG също е страховит избор – с помощта на свръхголемия екран с обсег 75 инча или повече, тв приемниците придвижват големия стадион напряко вкъщи. Функцията Motion Pro оказва помощ на потребителите да следят без замъгляване всяко бързо и неуловимо придвижване на всеки състезател на екрана на тв приемника без остатъчно изображение. Що се касае до звука, NanoCell TV смесва и покачва качеството на 2.0-канален тон до по-богат виртуален 4.0 тон. Той може да сътвори резултат на съраунд тон при свързване на два Bluetooth високоговорителя по този начин, че всеки ентусиаст да изпита същинската страст на играта. А функционалността за увещание за несъмнено спортно събитие преди, по време и след игрите не разрешава на никого да изпусне обичаните си срещи и тимове, даже когато гледате друго наличие.

И не на последно място, с минималната си нано рамка, LG NanoCell TV са основани по този начин, че да се впишат във всеки интериор, осигурявайки завладяващи зрителни преживявания без никакво спиране.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР