Телевизорът за много от нас е основна част от домашния

...
Телевизорът за много от нас е основна част от домашния
Коментари Харесай

Новият 4K OLED супер тънък телевизор на Philips придава нови усещания за домашен комфорт

Телевизорът за доста от нас е съществена част от домашния комфорт и внасянето на уют в стаята. Всеки обаче гледа телевизия по друг метод.

Новият супер тъничък 4K OLED тв приемник от Philips 55POS9002 съчетава в себе си нови технологии, усъвършенствания и голям избор от функционалности, посредством които изцяло можем да персонализираме потребителското прекарване съгласно желанията си. 55-инчовият тв приемник работи с операционна система Android. Благодарение на нея и на достъпа до Гугъл Play и приложенията на Philips, можем да смъкваме разнообразни филми, музика, приложения и игри. Така, в случай че няма нищо забавно по малкия екран или желаеме да вършим нещо по-различно, може да използваме тъкмо тази функционалност на модела.



Той разполага с 16GB разширяема памет, което обезпечава задоволително място за обичаното наличие.



Технологията Ambilight също е едно необикновено допълнение към цялостното прекарване с този тв приемник. Тя съставлява система от осветителни тела, които са ситуирани към рамката на тв приемника и излъчват светлина върху стената откъм гърба. Цветовете и интензитета на светлината могат да бъдат променяни посредством настройките, с цел да дават отговор на персоналните желания. Осветяването може да е съгласно цветовете на картината, да е настроено да излъчва един единствен цвят, да излъчва бяла светлина или една от многото вградени конфигурации в менюто. По този метод тв приемникът като че ли се слива със заобикалящата го среда, а филмът, който сме си пуснали, се придвижва и в стаята.



Може да се възползваме от тази функционалност в най-голяма степен, когато на открито се стъмни и цялото семейство се събира пред тв приемника, с цел да гледаме обичани излъчвания и сериали. Освен с опциите си за персонализиране, тв приемникът на Philips впечатлява и с качеството на картината и чистотата на звука. Системата DTS HD Premium Sound в композиция с чудесните вградени високоговорители оферират необикновен съраунд тон с бездънен бас и явен разговор. Няма потребност да закупуваме спомагателни колони или системи за домашно кино – тв приемникът 55POS9002 идва с трипръстенова технология за мощен тон, която идеално се побира в тънкия дизайн на екрана.



Телевизорът има 4 HDMI изхода и 2 USB врата, които поддържат 4K качество на видеото. Може напълно умерено да свържем компютъра или флашката към него и да гледаме фотосите и видеа от последното ни пътешестване да вземем за пример, или просто да сърфираме на по-голям екран. Боравенето с 55POS9002 е извънредно интуитивно и е направено по този начин, че всичко да е ясно обяснено. Упътването дава скъпи насоки за всички функционалности, които може да намерим и използваме, по този начин както ние желаеме.

С всички тези неща 55POS9002 отива несъмнено на едно от челните места за най-желани тв приемници на годината и си заслужава да обзаведем дома си с него.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР