Телевизорът е едно от първите неща, които се забелязват в

...
Телевизорът е едно от първите неща, които се забелязват в
Коментари Харесай

Иновативен телевизор превръща всяко едно помещение в лична арт галерия

Телевизорът е едно от първите неща, които се виждат в един дом и е главно средство за развлечение и релакс вкъщи. През последните десетилетия телевизионните технологии се развиват бурно и динамично, а нововъведенията се раждат съвсем всеки ден. Постоянно се усъвършенства качеството на картината и звука, а редом с тях и функционалността и дизайнът на устройствата. Екраните на тв приемниците стартират да се усилват, а корпусите на устройствата – да се смаляват. Като безспорен иноватор и водач на пазара за тв приемници за последните 15 години, Samsung продължава да надгражда върху триумфите си, с цел да предлага на потребителите невероятни образни преживявания. Еволюцията на ТВ технологиите при Samsung е в синхрон с изменящия се метод на живот и потребителски желания.

Потребителите през днешния ден чакат прекарвания, съобразени с техните потребности, персонални усети и жанр. Всеизвестен факт е, че тв приемниците към този момент надалеч не ни служат единствено за гледане на филми, сериали и излъчвания. Те са неделима част от всекидневието ни. Едновременно с това би трябвало да допълват персоналните ни дизайнерски усети и желания в интериора на стаята. Портфолиото от начин на живот тв приемници на Samsung ни предлага екрани, проектирани за всеки консуматор и всяко пространство - във и отвън дома.



Със своята начин на живот гама Samsung предлага същинско многообразие от тв приемници, които да улесняват всекидневието ни със своите функционалности и да внасят естетически привкус с неповторимия си дизайн. Концепцията на The Frame е позната на потребителите в България: когато е включен, той е тв приемник, а когато е изключен – изкуство. Новият модел The Frame 2021 е още по-тънък, по-умен и предлага още по-богато многообразие от творби на изкуството. Сред начин на живот тв приемниците на Samsung са още The Serif, The Sero, The Terrace и The Premiere.

Най-новият представител на тази гама е The Frame 2021. Моделът трансформира тв приемника в произведение на изкуството, което може да бъде персонализирано, с цел да пасва на всеки интериор. Със своето приложение Art Store той предлага истински творби, които дават отговор на самостоятелните усети. Апликацията включва също по този начин и технология, основана на изкуствен интелект, която предлага картини въз основа на селекциите на потребителите.



Към момента са налични над 1400 оферти от световноизвестни галерии и музеи. The Frame 2021 разполага и с по-голямо пространство за предпазване на изображения, което се усилва на 6 GB, тъй че всеки може да запази до 1200 фотоси в UHD качество. От обичаните класики до вдъхновяващи фотографии, Art Store дава достъп на потребителите до разнообразно наличие, с цел да може всеки да персонализира пространството към себе си съгласно личните си предпочитая. Art Store дава с изключение на огромния избор от картини, и къса информация, включваща името на създателя и заглавието. Регулирането на яркостта на екрана по отношение на светлината в помещението е автоматизирано, а датчикът за придвижване пести сила, като изключва тв приемника, когато не засича придвижване наоколо до него. Тази функционалност предотвратява загубата на сила и прави The Frame 2021 извънредно образован.

Лайфстайл тв приемникът e с новаторски дизайн, планиран да се вписва още по-добре в пространството. Той е по-тънък от всеки път - с 46% по-плосък профил за по-въздействащ резултат. С дебелина единствено от 24,9 мм The Frame 2021 се приближава оптимално до дълбочината на рамката на действителна картина. Samsung уголемява избора от рамки, с които потребителите да модифицират своя тв приемник в унисон с интериора в техния дом. За в допълнение облекчение са снабдени с магнитен механизъм, който прави слагането им бързо и елементарно. Samsung дава огромен набор от благоприятни условия, що се отнася до позиционирането на The Frame 2021 в пространството на дома. Потребителите могат да изберат сред три типа апаратура – компактно до стената като картина, на артистичен статив-триножник или на елегантна стойка върху ТВ долап. А новата по-висока стойка може да се съчетае идеално със саундбарите на Samsung.





В композиция с технологията Quantum Dot, която подсигурява 100% размер на цветовете, потребителите имат опция да се насладят на цвета по този начин, както е планувано да бъде забелязан. Сцените безусловно оживяват със смелия контрастност на Dual LED технологията. Без значение от ъгъла на гледане, The Frame 2021 дава необикновен подробност, текстура и дълбочина на картината.

Този тв приемник усеща фоновия тон в действително време, с цел да контролира силата и яснотата на разговора, тъй че даже при звук от миксера или прахосмукачката ще можеш да чуеш гласовете и да не пропуснеш заниманието.

Както към този момент знаем, Samsung твърдо се придържа към екосъобразни и ефикасни решения в процеса на основаване на своите артикули. Новият идва с дистанционно управление, захранващо се със слънчева светлина. Това решение ще помогне за попречване на боклуци от плануваните 99 милиона акумулатори AAA за период от 7 години. Освен със слънчева светлина, зареждането става и през USB.

Освен всички изброени нововъведения до тук, The Frame 2021 поддържа и познатите ни функционалности като Multi View (възможност за делене на екрана на два прозореца, в които се излъчва разнообразни съдържание), както и Mobile Mirroring (бързо и елементарно сдвояване с твоя смарт телефон, с цел да пускаш обичаните си видеоклипове, музика и снимки).

The Frame 2021 може да стане още по-красив с спомагателните аксесоари към самия тв приемник, които въодушевяват за нови интериорни решения, изразяващи характерност и усет. Иновативните аксесоари на The Frame 2021 включават персонализируеми рамки в разнообразни цветове и дизайни, стойката Studio Stand и новото решение My Shelf.



Персонализируемите рамки на The Frame 2021 оферират доста варианти за дизайн и цветове, от които да избираш.

My Shelf е нещо доста повече от стойка за тв приемник. Това е цяла стена, върху която по собствен метод да поставиш The Frame 2021, с спомагателни рафтчета за обичаните ти предмети.

Свали тв приемника от стената и посредством стойката-статив Studio Stand го превърни в мобилно произведение на изкуството, което прибавя жанр и атмосфера на всички места където го сложиш.

Стойката с регулируема височина ти разрешава да настроиш отвесната позиция на The Frame 2021, повдигайки го по този начин, че да постигнеш образен баланс с останалите детайли от интериора или да побереш саундбар изпод.

Всичко към звучи толкоз красиво, колкото наподобява.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР