Телевизията просто е имала изискване към Шоуто на Слави“, което

...
Телевизията просто е имала изискване към Шоуто на Слави“, което
Коментари Харесай

Нищо Не Знаем! Истината За Напускането На Слави От Бтв Взриви България!

Телевизията просто е имала условие към „ Шоуто на Слави “, което по никакъв начин не се понравило на Трифонов. В новия контракт, който от Би Ти Ви предложили на Слави, главните параметри се запазили. Само че, имало особено добавена уговорка – шоуто да не се занимава с политика и пропагандна активност. Ръководството на медията отчело, че Трифонов и екипът му в последните години декларират упоритости да диктуват политическия ред в страната, по тази причина решили да лимитират това, написа lupa.bg.

В договора, който юристите на медията дали на Слави, ясно се посочвало, че предаването не може да организира политически акции и да пропагандира. То трябвало да се концентрира върху ясно заложения си първичен формат – „ занимателно вечерно шоу с комизъм, танци и музика “. Политиката можело да участва като скечове и вицове, само че не и като социална активност – с акции и оповестяване на референдуми.

Слави Трифонов изрично отказал да одобри новите условия, заложени в контракта. А това удостоверява слуховете, че има намерение да взе участие в политическия живот на страната. Трифонов основава придвижване, което ще поддържа обособени кметове в множеството общини у нас. Публична загадка е, че точно Слави стои зад решението на омбудсмана Мая Манолова да се яви като самостоятелен претендент за кмет на София.

Забраниха на Слави Трифонов да прави политическа пропаганда в ефир сн. Facebook

Неприятната изненада за Би Ти Ви пристигнала оттова, че вместо на планувана работна среща, Трифонов решил да уведоми за решението си първо феновете посредством предаването си. Така три дни преди срещата с изпълнителния шеф Флориан Скала, управлението на малкия екран научило от екрана решението на Слави.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР