Телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ е пред фалит, пише Уикенд.

...
Телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ е пред фалит, пише Уикенд.
Коментари Харесай

Телевизията на Слави Трифонов е пред фалит

Телевизията на Слави Трифонов „ 7/8 ТВ ” е пред банкрут, пише „ Уикенд ”. От тогавашните тълпи почитатели, които всяка вечер гледаха „ Вечерното шоу на Слави ” през днешния ден не е останало съвсем нищо, а задълженията на медиата са колосални.

Да напомним, че при старта през 2019 година Трифонов и екипът му се хвалеха, че аудиторията им е от близо 1 милион фенове. Е, в този момент би трябвало да подвигат ваучър, в случай че всеки месец се намерят и 10 000 обезверени запалянковци, подготвени да платят таксата от 78 стотинки, с цел да се дивят на изтърканите скечове и размисли на сценаристите. Едва ли е изненада, че при околните до нула рейтинги, компании, подготвени да дадат пари за реклама, също липсват. В същия миг разноските за прехрана на малкия екран - заплати, наеми на студия, ток, поддръжка на техниката, си вървят регулярно. Така единственият метод за битие на кабеларката, която е и главен агитационен канал на партията „ ИТН ” е Дългия да налива пари от джоба си.

Последната дотация за издръжката на кабеларката е от съвсем 5,5 млн. лв., откри инспекция на „ Уикенд ”. Операцията по избавяне на „ 7/8 ТВ ” е задвижена предишния месец от компания „ Седем осми ”, която управлява сдружението притежател на малкия екран. От протокола за извършеното на 12 април общо заседание излиза наяве, че Слави Трифонов е взел решение за понижаване на фирмения капитал с 5 468 206 лв.. В документа е посочена и повода - покриване на насъбраните загуби. След врътката капитала на компания „ Седем осми ” от над 9 става едвам 3,6 милиона лв..

По-просто казано, Трифонов няма по какъв начин още дълго да поддържа банкрутиралата медиа. Надеждата на Дългия е малкия екран да помогне за влизане в Народното събрание на партията му „ ИТН ”, а по-късно при присъединяване в бъдещата коалиция към ГЕРБ финансовите проблеми да се решат. Дали проектът за избавяне на банкрутиралата на процедура „ 7/8 ТВ ” ще се осъществя, следва да разберем на 9 юни. За момента множеството социолози не дават огромни шансове на Има Такъв Народ да прескочи 4-процентната преграда, написа hotarena.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР