Телевизията на Слави Трифонов 7/8 се подигра с бившия икономически

...
Телевизията на Слави Трифонов 7/8 се подигра с бившия икономически
Коментари Харесай

Телевизията на Слави осмя Кирил Петков

Телевизията на Слави Трифонов 7/8 се подигра с някогашния стопански министър Кирил Петков, който се ускори към изборите с новия план ПППП.

Актьорът Мариян Бачев с хиперболизирани жестове и мимики, типични за Петков, кимаше с глава и отговаряше сякаш духовито на водещия Иво Сиромахов в скеча.

" Много се веселя, че съм в това положително студио, доста е готино, доста ми припомня за Харвард по някакъв метод ", стартира присъединяване си подправения Кирил.

" С Асен Василев се познаваме още от детската градина в Харвард. Между другото Асен е от децата-индиго, тъй като в детската градина прекопира и гепи рисунката на едно детенце и в този момент тя стана лого на нашата партия. Има синичко, светличко, слънчице там, по този начин..Като бяхме с Асен в казармата в Харвард, от дребни сме си там... ", продължи присъединяване си Мариан Бачев в ролята на Петков.

Очевидно в малкия екран на Слави са взели съществено опасността, планувана от множеството социолози, че новата партия ще дръпне разочаровани от редиците на Има Такъв Народ и са взели на майтап Киро Харварда, захапвайки го точно за бомбастично лансираната от него магистратура в влиятелния университет.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР