Телевизията на БСП - Българска свободна телевизия, ще стартира утре,

...
Телевизията на БСП - Българска свободна телевизия, ще стартира утре,
Коментари Харесай

Телевизията на БСП тръгва утре сутринта

Телевизията на Българска социалистическа партия - Българска свободна телевизия, ще започва на следващия ден, 24 януари, от 07:30 ч. Програмата стартира с вести и утринен блок ”България се разсънва ” с водещ журналиста Стоил Рошкев.
Във вечерния блок са заложени предаванията " Студио стопанска система " с Нора Стоичкова и " Актуално от деня " с водещ Велизар Енчев. Предавания в малкия екран ще имат и публицистите Александър Симов и Велизар Енчев. В ефира на малкия екран феновете ще могат да видят и доста от обичаните български филми, стойностна музика и документалистика.

Телевизията, отпред с журналиста Петко Тодоров, получи лиценз от Съвет за електронни медии през октомври предходната година. Документите бяха импортирани през септември. " Избрахме името " Българска свободна телевизия ", тъй като имаме вяра, че в нея ще бъде изразявано свободно мнението на хората, без боязън, а истината и обстоятелствата ще се показват такива, каквито са, без цензура ", съобщи тогава Нинова.

За партийния канал през март предходната година Българска социалистическа партия гласоподава отпущането на 2 млн. лева от партийната дотация като едногодишен бюджет. Парите за идващите интервали ще се вземат решение година за година съгласно интереса на феновете и опциите за разширение на медийното и развлекателното наличие.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР