Телевизия АЛФА - партийната телевизия на партия Атака, прекрати излъчването

...
Телевизия АЛФА - партийната телевизия на партия Атака, прекрати излъчването
Коментари Харесай

Телевизия Алфа прекрати излъчване заради правителството

Телевизия " АЛФА " - партийната телевизия на партия " Атака ", приключи излъчването си довечера. Вместо обичайна стратегия, в ефира на малкия екран бе подложен надпис на черен декор, гласящ " Телевизия АЛФА СПРЯ. Питайте държавното управление за какво ".
В уеб страницата на малкия екран липсва повече информация за непредвиденото решение на управлението, в лицето на Волен Сидеров, а самият той не дава отговор на позвънявания, написа в. " 24 часа ".
Предполага се, че дейностите на Сидеров са предизвикани от обстоятелството, че втора седмица подред държавното управление не съумява да събере съдружния съвет - нещо, за което партия " Атака ", част от Обединени патриоти, настоя.
Преди дни Сидеров удостовери информацията, че в сряда (10 октомври) депутати от " Атака " са били в Министерски съвет на среща с премиера Бойко Борисов и са обсъждали връзките в ръководещата коалиция и по какъв начин тя работи. " Не е, за вас, вест, че се появяват проблеми. Те се вземат решение посредством разговор, посредством диалог. В случая моите сътрудници са потърсили среща с Борисов за няколко въпроса, които са свързани и със законодателство, и със отношението на патриоти и ГЕРБ, както и с връзките в патриотичната коалиция ", изясни Сидеров пред публицисти в Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР