Телевизионното семейство на Радина Червенова и Коко Каменаров е прекарало

...
Телевизионното семейство на Радина Червенова и Коко Каменаров е прекарало
Коментари Харесай

Радина Червенова и Коко Каменаров цяло лято заедно на морето

Телевизионното семейство на Радина Червенова и Коко Каменаров е прекарало летните месеци на морето, научи HotArena.

В Синеморец звездата на Българска национална телевизия има унаследен парцел и всяко лято някогашният началник на държавната телевизия и жена му курортуват на метри от морския бряг. Двамата решили да скрепят разтърсения си брак от разпад с дълга морска почивка.

В началото на август папараците ни видяха звездното семейство да се черпи в заведение в близкото до Синеморец село Варвара. Козмпания им правеха Хилда Казасян и Юлиан Вергов. Няколко месеца Коко и Радина живееха разграничени, като бохемът даже се бе изнесъл от вкъщи им, с цел да живее с Михаела Калайджиева – сестра близначка на Гергана Паси. Наранената Радина, която преди малко се бе преборила с рак на гърдата се отдалечи чак в Швейцария при щерка си Десислава. През май Червенова реши да елементарни изневярата и прибра назад в дома им погрешния Коко.

Тази година с тях били и децата им. Доскоро домът им в столичния квартал „ Лозенец ” бе пуст, защото двете пораснали деца на Радина от първия й брак, както и щерката на Коко от някогашната му брачна половинка Камелия Станчева, бяха изхвърчали от фамилното гнездо. Четирите деца в фамилията са бяха пръснали по света сред Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, бе в дома им. С Каменаров и именитата тв говорителка живееше единствено общото им дете Анастасия. За да борят тъгата по децата, Коко и Радина си взеха куче, което носи странното име Густав III.

„ Доволни сме, че децата ни могат да избират къде да живеят, да се срещат с други хора, с други култури. Нашето потомство нямаше тази опция ”, признавала е Радина. Пандемията от Ковид-19 обаче принудила емигриралата първородна наследница на Коко – София, да избере да се върне в родината си. Единствено най-голямата щерка на Червенова – Деси, останала да живее в Швейцария, където е задомена. Преди 3 години Деси направи баба и дядо Радина и Коко. Макар че трансфериралата 30-те дъщеря на Червенова е от първия й брак, тя назовава пастрока си Коко „ баща ”. Заедно със фамилията си Деси живее в Швейцария. Тя била по-привързана към пастрока си, в сравнение с към родния си татко.

Любопитна детайлност е, че на персоналния си профил в обществената мрежа Facebook, Деси е отбелязала като собствен татко някогашния водещ, а не биологичния си основател. Подобно е отношението на Каменаров и към доведения му наследник Валентин. Младежът е приключил в компетентност компютърни науки в първокласен университет в Англия и останал да живее там. Започнал работа в огромна компютърна компания в Англия и от дълго време се издържал самичък. Валентин приемал Коко като собствен роден татко и споделял повече с него, в сравнение с с майка си.

След 8 години следване и работа на Острова той също се прибрал в родния си дом. „ Един ден се обади и сподели: „ Виж в този момент, аз трябваше да натрупам опит, натрупах. Но това не е мястото за живеене на един човек от нашетосемейство.Тука си машина, не усещаш по какъв начин минава животът ти. Живееш като робот. Няма страсти, няма наслада ”, споделил синът й, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР