Телевизионното състезание Стани богат“ стартира в ефира на БНТ1 при

...
Телевизионното състезание Стани богат“ стартира в ефира на БНТ1 при
Коментари Харесай

Половин милион зрители събра Стани богат“ пред екраните в неделя

Телевизионното съревнование „ Стани богат “ започва в ефира на БНТ1 при голям интерес. Форматът притегли междинна публика от над 300 000 души в неделната вечер, като в края на предаването броят на феновете доближи 490 000. „ Стани богат “ ще се излъчва всеки работен ден от 19:00 ч. и е измежду главните акценти в обновената програмна скица на БНТ1 от април.

Вижте кои са акцентите в новата стратегия на БНТ1.

 Първото издание на „ Стани богат “ с водещ Михаил Билалов събра близо 500 хиляди души пред екрана Първото издание на „ Стани богат “ с водещ Михаил Билалов събра близо 500 хиляди души пред екрана © Българска национална телевизия
През тази седмица Ути Бъчваров показва новия кулинарен план на предаването „ Бързо, елементарно, вкусно “ – „ Вкусната Европа “.

Популярният водещ потегля на неповторимо кулинарно странствуване из Стария континент. Рецептите от разнообразни краища на Европа се трансформират във апетитен мотив феновете да опознаят традициите на своите европейски съседи. Поредицата ще срещне аудиторията на БНТ1 с жителите, кухнята и културата на 45 страни и 22 исторически области в Европа – от Лапландия до Азербайджан, от Москва до Лисабон и от Исландия до Кипър.

„ Вкусната Европа “ ще се излъчва от понеделник до петък в 17:30 ч.

Хитови сериали са заложени в обновената програмна скица на БНТ1 всяка делнична вечер от 22:00 ч., както и след късните вести от 23:30 ч. Сред тях свети „ Нощният шеф “ - британско-американската поредност, основана на романа на Джон льо Каре. Шпионският трилър с Хю Лори и Том Хидълстън в основните функции е сниман с впечатляващия бюджет от 25 млн. евро и е притежател на 11 награди, измежду които „ Еми “ и „ Златен Глобус ”. Друг шлагер е „ Геният “ – биографичният сериал за един от най-великите мозъци на човечеството – физика Алберт Айнщайн. В събота и неделя от 15:00 ч. феновете пък ще имат опция да гледат определени комедийни филми.

В съботната вечер след осведомителната емисия в 23:00 ч., на екран се завръща паметната поредност за телевизионни криминалета „ Студио Х “ . Началото ще сложи чешкият сериал „ Лабиринт “ , в който се разгадава комплицирана плетеница от на пръв взор изцяло несвързани едно с друго мистериозни убийства със феодален привкус.

БНТ1 резервира неповторимите формати „ История.BG “, „ Референдум “ и „ Панорама “ в познатото време в праймтайм.

По програмни съображения отпадат предаванията „ Светът е 7 “, „ Плюс това “ и „ Шоуто на канала “.

Началото на известното предаване „ Здравето от близко “ към този момент е в 10:30 ч. и ще се излъчва, както и до момента, от понеделник до четвъртък. В петък по същото време феновете ще гледат определени моменти от здравното риалити „ Зелената кола за спешна помощ “.

С изменен час на лъчение е общественият слот на публичната телевизия. Кратките документални филми от поредицата „ Малки истории “ ще бъдат показвани в 14:15 ч., а едноименното едночасовото публицистично предаване всеки петък от 14:00 ч.

Вечерното токшоу „ Нощни птици “ с водещ Искра Ангелова ще се излъчва в петък вечер от 22:00 ч. след обзорното политическо предаване „ Панорама “, а „ Отблизо с Мира Добрева “ - в неделя от 10:30 ч.

Актуалните събития от седмицата ще бъдат дискутирани с забавни събеседници в „ Денят стартира с Георги Любенов “ към този момент в събота и неделя . Традиционната публицистична линия на предаването ще се добавя от занимателни и артистични срещи с известни, само че и позабравени посетители. Идеята зад рубриката „ Живите архиви “ е да бъдат възкресени неповторими фрагменти от „ Златния фонд “ на Българска национална телевизия, запечатили първата поява по малкия екран на артисти, артисти, музиканти, писатели, поети, общественици. Репортерите на програмата ще се включват онлайн от разнообразни събития през почивните дни и ще гостуват на известни персони.

Началният час на предаването в двата дни на уикенда е 8:30 ч .

Предаването „ Извън играта “, което до момента се излъчваше по Българска национална телевизия HD, попада в съботната стратегия на БНТ1 от 18:30 ч.

В студиото обичайно гостуват обичани актьори, музиканти, спортисти, които разкриват пред водещата Люба Пашова непознати страни от своя темперамент и споделят забавни детайлности за живота си.

След централната осведомителна емисия „ По света и у нас “ в неделя, от 20:45 ч. феновете ще имат опция да гледат през седмица „ В кадър “ - документалните филми, основани от публицистите на Българска национална телевизия и предаването за проверяваща публицистика „ Открито “ с създател Валя Ахчиева.

Почитателите на спорта пък ще могат да гледат предаването „ Спортна тресчица “ в неделя от 17:00 ч., а в събота и неделя от 18:00 ч. с поредицата „ Пътят към FIFA Световно състезание 2018 “ Българска национална телевизия 1 стартира противоположното преброяване до началото на Мондиала в Русия, който феновете ще могат да гледат единствено в ефира на публичната телевизия.

До месец БНТ1 стартира излъчването и на известното предаване на Военновъздушни сили „ Шоуто на Греъм Нортън “.

В 22-ия сезон на предаването, за който публичната медия е закупила правата, феновете ще видят присъединяване на кинолегендите Харисън Форд, Джейн Фонда, Никол Кидман, Хелън Мирън, Том Ханкс, Том Круз, Джуди Денч, Мел Гибсън, Мишел Пфайфър, Ема Томпсън, Джони Деп. Гости в предаването ще са и кино и музикални звезди като Хю Джакман, Гари Олдман, Райън Гослинг, Рийз Уидърспуун, Кейт Уинслет, Колин Фарел, Джерард Бътлър, Хю Грант, Уил Смит, Кенет Брана, сър Елтън Джон, Роби Уилямс, Пинк, Джордж Езра, Лиъм Галахър, британската поп група Бананарама, писателят Стивън Фрай, самата Хилъри Клинтън и телевизионните митове Джейми Оливър и Сара Миликан.

Това са първите стъпки към цялостното възобновяване на стратегиите на Българска национална телевизия, което стартира от идващия ефирен сезон през септември.

До 16 април продължава състезанието за асортимент на нови планове, основани от самостоятелни български продуценти. Обществената телевизия дава опция на най-хубавите и атрактивни хрумвания да получат своята телевизионна реализация.

Обявените позиции са за токшоу на здравна и на фамилна тема, развлекателно спортно предаване и начин на живот план, който да среща феновете с новостите от архитектурата, дизайна и модата, както и профилирано предаване за модерно международно и българско кино . За присъединяване в подбора ще се одобряват и истински авторски хрумвания за излъчвания, ориентирани към необятна публика. (Повече информация за състезанието - www.bnt.bg/bg/c/konkursi)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР